Несесер от плат за джунджурии на момичетата. Момичетата имат всевъзможни джунджурии- обеци, гривни, диадеми, шноли и какво ли още не… Всички тези аксесоари за красота, обичат да се крият, точно когато трябват. Затова, за да укротим палавите джунджурии,  може да ги подредим в несесер с джобчета от едната страна, а от другата страна мрежа, по която могат, като в магазин да се подредят всички обеци. Така чифтовете обеци няма да се заплитат и губят.


Основата е от три пласта – средния е дънково парче плат, от единия край е мрежа, от другия интересен десен по избор. Размера е напълно според нуждите, джобчетата също според потребностите. Аз съм използвала ненужни дрехи и така рециклирам. Мрежата е от подлата на спортен екип /анцуг/.
Всички елементи са правоъгълни парчета, така че лесно се крои и шие. В горната част има няколко лентички през които се прокарва закачалка или летвичка.
За украса според случая може да се използват панделки, дантелки и дори самите аксесоари. В случая сините панделки в горната част са две шноли и кацнаха като пеперуди и си намериха мястото там.

Експериментирайте и правете от ненужните неща, нови полезни неща. И споделете с нас. Споделената радост е двойна…

Й. Богомилова

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 982 пъти