Стил » рецепти

Маслинова паста

публикувано от:  на октомври 19, 2013 няма коментари

Маслиновата паста е много вкусно предястие, с което могат да се намажат препечени филийки или да послужи като плънка за различни видове зеленчуци.

Маслиновата паста може да се съхранява в бурканче в хладилник в продължение на 2 месеца.

Необходими продукти:

  • 200 грама маслини без костилки;
  • 2 скилидки чесън;
  • 4 супени лъжици зехтин;
  • сол и черен пипер на вкус (ако маслините са прекалено солени по-добре не добавяйте още сол).

Маслините и скилидките чесън се нарязват на ситно, към тях се добавя зехтинът и се смила на дребно с пасатор. Добавят се сол и черен пипер на вкус.

Маслинова паста

Приятен апетит!

К. Герчева, Октомври 2013

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 307 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!



Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!