Уникални подаръци за всеки случай. В живота на всеки човек има десетки празници годишно и често се чудим с какво да зарадваме нашите близки и приятели. Иска ни се да им поднесем нещо оригинално и уникално, неповторимо, направено лично за него. Ако нямате идеи, не можете или нямате време ето предложения за уникални подаръци:

Букет „Розов разкош“

подаръци за деца сладка изненада

Букет с близалки и плюшена играчка. Може да се изработи в различни основни цветове, с различни играчки, близалки, дъвки и шоколадови яйца.

Котешка лапичка, ключодържател

оригинални подаръци

Бели и черни котешки лапички.

Детско одеяло със снимки

Уникален подарък за дете. Одеяло с ваши лични снимки. Горната част на одеялото е полиестер. Долната част е меко и плътно бебешко одеяло. Изделието може да се ползва като одеяло, покривка за легло и като калъф за юрган. Размери 140/115см.
Сватбена завивка с колаж
Горната част на одеялото е полиестер. Долната част е меко и плътно одеяло. Изделието може да се ползва като одеяло, покривка за легло и като калъф за юрган. Размери 180/220см.

Уникален шоколад

 

Уникален шоколад. Шоколад обвит в  уникална опаковка, с уникално послание, лично за човека, на когото ще се подарява.  Това е чудесна, сладка изненада за вашите любими хора. За да поръчате тази сладка изненада трябва да изберете красива снимка на човека, който ще получи подаръка, или друга снимка за колаж, на опаковката на шоколада.

Декорация на бутилка

Бутилка със стилизирани дрехи /униформи/, тематичен подарък за мъж.

Оригинални чаши

Декорация на порцеланови чаши с полимерна глина. Декорацията стилизирана фигурка по ваш избор.

Сладка изненада

Шоколадово яйце с лично послание или друга дребна изненада, декорирано като цвете.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 307 пъти