Различните модни къщи предлагат свои линии за сезона. Но пролетта идва със своето настроение… цветни пръски от слънце и цветя изпъстря дрехите, формите са фееричнино, романтични. По-важен е вашия собствен стил, настроение и желание за промяна. След дългата тежка зима и финансова криза, малко дами могат да си позволят да обновят гардероба си. Затова пък имате пълна воля да импровизирате. Втурнете се в едно модно приключение в което сами сте си дизайнер. Съчетавайте смело и екстравагантно и в мига в който огледалото ви се усмихне, значи сте намерили вярната комбинация. Излезте навън с уверена походка и нищо чудно да започната да ви копират.
Защото тайната е в това, каквото носиш да го носиш със замах. Дори човек да е облечен в супер скъпа дреха, ако се чувства некомфортно в нея, няма да изглежда добре.

Много е моден интригуващ лилав отенък, изключително привлекателен заради своята яркост и енергичност. Подобно на аромата на Теменужка придава романтична топлота.

Жълтото напомня на първия поглед на слънце издигащо се над хоризонта, този треперещ, леко зеленикав отенък зарежда с енергия, която пък води до скок към провокативно коралово, а тюркоазеното внася ретро романтика.

Цветът на шампанско-розовото внася романтичен лукс и изтънчена нежност.

Ето актуалната палитра на

Pantone Color Institute®.

източник

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 212 пъти