Аранжиране на мебели за офиса
Аранжиране на мебели за офиса

Офисът е мястото, където клиентите се запознават с естеството на работа на вашата фирма. Той е един вид визитната ни картичка, визията, външния ни вид. Естествено, би следвало да положим усилия и да го оборудване с необходимите мебели, за да бъде той представителен, за да изглежда впечатляващо.

Все пак, колкото и да търсим задълбочено качествата на някого в живота, истината е, че първо го преценяваме по външния вид. По същия начин е и в бизнеса – представете си, че сте отишли в офиса на ИТ компания например, която твърди, че предлага високотехнологични продукти, а в същото време е с остарели, разпокъсани и мърляви мебели. Ще изглежда ли тази фирма сериозно във вашите очи? Естествено, че не!

Какви мебели да изберем за офиса си?

Всяка компания се отличава – било то по естеството на извършване на своите услуги, или пък по броя служители, или пък по бранша в който работи, по големината на помещения, които е наела, по качеството на услугите си и прочие.

Аз ви предлагам да обърнете внимание както на функционалните характеристики на офисната мебелировка, така и на техните естетически качества. Естествено, колкото и да е удобно едно бюро, ако то е грозно и старомодно, ако то изглежда евтино и боклучаво, едва ли това ще донесе точки за вас. Всъщност всички тези детайли негласно съобщават на клиента, че вие не се справяте добре и поради това не можете да си позволите бюро с по-висока себестойност.

Освен бюрата, офис столовете са изключително важни. Аз например при последното си столово приключение, така де, покупка на кожен стол, внимателно избрах луксозен модел, който впоследствие се оказва, че не е достатъчно удобен за моите лакти, както и че не е достатъчно регулируем. Поради това обстоятелство изпитвам напрежение при ползването му.

Затова, скъпи читатели, бъдете внимателни при своя избор на офис мебели. Бих ви препоръчал да помислите пет пъти или да попитате пет пъти, преди да купите, за да не съжалявате впоследствие. Относно питането и гледането, защото е важно да зърнете и изпробвате продукта, доверете се на нас от мебелен магазин “Вилаз” – ние сме в София, Самоков и Пазарджик. Заповядайте в нашите физически магазини! За разлика от мнозина ние не сме само виртуални!

Автор: webselo.com

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 222 пъти