Стил » Здравето, Стил на хранене

Ето храните, с които няма да напълнявате

публикувано от:  на март 16, 2017 няма коментари

Ето храните, с които няма да напълняватеСигурно ви се е искало да възкликнете много пъти: Ето храните, с които няма да напълнявате! Наистина има такива храни и сега вече ще знаете това. Ще може да похапвате спокойно, без риск от напълняване.

Кои са тези храни?

Ябълките са едни от тях. Те освен полезни, вкусни и витаминозни, се оказва и че помагат да се чувстваме сити и регулират храносмилането.

Освен ябълките, може спокойно да употребявате цитрусови плодове. Вярно е, че когато сме на диета не се препоръчва да се храним с някой плодове, но не така стои този въпрос с цитрусите. А пък и са вкусни!

Освен плодовете, може спокойно да се храните и с някой зеленчуци. Един от тях е краставицата, която влиза в списъка на храните, с които няма да напълнявате. Освен това тя способства за намаляване на подуването и без да ни вреди оформя тялото ни.

Харесвате ли червено цвекло? Сгрешили сте ако не го харесвате. И червеното цвекло може да ядете без страх от напълняване. А сред полезните му функции са и тези, че то спомага за горенето на мазнините и регулира кръвната захар.

Не пропускайте и целината. В нея има 95% вода, което означава, че спомага за хидратацията на тялото и също така спомага и за отслабването.

И накрая ще завършим с пуканки. Да, с тези сладки, вкусни пуканки. Но условието е да ги хапвате без сол, мазнини и захар.

Това са храните, с които няма да напълнявате, отпуснете се и ги консумирайте с удоволствие, колкото желаете, като не е нужно да следите калориите на всяка погълната хапка. А и освен това, както споменахме – те са и вкусни.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 303 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Етикети:

==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!