Стил » апликация, направи си сам, парти, празниците, сладкиши, хартия, хартия, Хоби

Картичка с мъфина

публикувано от:  на октомври 4, 2017 няма коментари

картичка с мъфина

Как се прави картичка с мъфина? Много лесно. Какви материали са необходими? Каквото имате под ръка… По какъв повод се поднася картичка с мъфина? Подходяща е за всякакъв празник – рожден ден, имен ден, поздрав за успех или просто ей така. Все пак трябва да се има в предвид, че  темата за мъфините е по-предпочитана от дамите.картичка с мъфина

Те са много актуален празничен акцент.

И така…Съберете материали от хартия – картон, листи, списания, опаковъчна хартия и други. Снабдете се с ножица и лепило, ако имате перфоратори, шаблони и други специални уреди – супер. Намерете материали за декорация. Ако нямате специални художествени материали вижте при гримовете – там със сигурност има блясък, седеф, ефектен лак и други интересни материали. Огледайте се за ефектни конци, шнурчета, панделки, дантели, копчета, стикери и други ефектни детайли.

Сега вече можете да развихрите въображението си… Кошничката на мъфината може да е част от истинска такава или да направите на хармоника обикновена хартия. Може да я изрежете и от хартиена, дантелена салфетка, ако имате такава. Може да е и парче текстилна дантела… Всичко, което наподобява специфичната кошничка за мъфини ще свърши работа. След това трбва да изрежете мъфина от хартия в желан цвят – светла или нещо в шоколадов нюанс. Може да изрежете и пласт стичаща се глазура – неравномерни  вълнички. Помислете какво ще има на върха на мъфината – нещо като сметана, черешка, ягодка, бадем, лешник, парче шоколад или друга украса.

Щом сте проектирали „сладкиша“ и сте изрязали елементите, остава да ги подредите и залепите върху основата на картичката. След като апликацията е готова, щедро украсете с наличните бляскави материали за да стане празнично. Завържете панделка.

Измислете вълнуващо послание към човека, който ще я получи. Той ще оцени ръчно направения подарък и дълго ще го пази.

Й. Богомилова

 

 

 

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 76 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Етикети: , , , , , ,

==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!