Стил » Домът, празниците

Как да поканим късмета през новата 2018 година?

публикувано от:  на декември 20, 2017 няма коментари
Бои за коса от Agora BBeauty

2018 година на кучетоПатронът на годината трябва да хареса всичко, за да можем да разчитаме на щедри дарове от жълтото земно куче. Кучетата обичат и ценят дома, това е може би една от най-забележителните характеристики на знака. Животното е свързано с къщата, с чистота, уюта, и затова домът в навечерието на празника трябва да блести с чистота, да излъчва комфорт. Затова непременно отделете достатъчно време за да почистите добре дома и да го украсите подобаващо. На първо място, трябва да обърнете внимание на текстила, може би е време да го промените? Ако в навечерието на Новата година такова решение е взето, то е по-добре да спрете избора си на жълто-кафяви нюанси. Този избор не само ще зарадва кучето, но топлите цветове в интериора ще донесат комфорт и уют във всяка стая.

 Новогодишен интериор 2018 година


Не пренебрегвайте декоративната част от празничната трансформация на дома си. За да го украсите, можете да използвате снежинки, свежи иглолистни клонки , малки фигури на кучета. Кучето трябва да вижда и усеща, че е желано и приветствано в този дом. За да не плашите кучето,  не използвайте в интериора твърде лъскави детайли, защото то е скромно животно. Също така по разбираеми причини трябва да бъдат изключени фигурки и изображения на котки и техните диви роднини, включително под формата на отпечатъци върху текстила.
Нова година  не може без коледно дърво, но не го претрупвайте с украса. Украсете го семпло, елегантно и със стил.

Празничната маса за посрещане на  Нова година 2018

 Също толкова важен етап в подготовката на Новата година е приготвяне на празничната трапеза. При избора на покривка трябва да се предпочитат цветовете на годината: жълто, златисто, бежово и други варианти на съответната гама. За да предадете елегантност на предстоящия празник, можете да използвате салфетки, предварително декорирани с метални пръстени. На масата трябва да има красиви съдове, чаши, и  прибори за хранене. Като декоративни елементи използвайте атрибутите на Нова година: свещи, шишарки и клонки.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 29 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Етикети: , ,

==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!