korset02Днес жените са свободни от ризницата на пристягащия корсет. Той се възприема предимно, като еротична дреха и се изработва от крехки дантелки. Но аз искам да ви разкажа за онзи, оформящия фигурата корсет. Със специална кройка, подплата и вмъкнати метални или дървени ленти, затваряйки се отпред с метални кукички, а отзад пристягайки се с шнурчета, той се впива плътно и оформя фигурата от бюста до ханша, придавайки й желания пропорционален вид.

Щом се сложи за първи път корсет чувството е странно. Леко замайване от пристягането. Може би затова дамите от онова време за бил леко витални. Чувства се как се изправя гръбнака, прибира се корема, повдигат се и се подчертават гърдите и ето…. вече си като принцеса. : )
Чувстваш се извисена и елегантна, грациозна и кокетна.
Не съм имала фантазии да облека такава дреха, но когато на живо видях корсет с десетките му връзчици се изкуших. След като привикнах с впитата в мен дреха ми хареса и вече не исках да го сваля.

И открих за себе си тайната на корсета. След като се видях вталена, разбира се настроението ми се подобри, апетитът ми намаля и си помислих: С малко движение и хранителен режим, може и наистина да се вталя.

Разбрах за схема при която ежедневно се повишават часовете на носене на корсета и това наистина води до вталяване. Желаещите могат да получат схемата.
И ето едно ново-старо средство в неравностойната битка за желаната фигура:

* Моментален визуален ефект, когато си с корсета.
* При ежедневно носене, формиране на фигурата.
* Еуфорията от моменталния втален вид, игнорира желанието за похапване.
* Пристягането също премахва апетита.

Ако някой ви каже,  че без каквито и да е упражнения и хранителен режим, ще се вталите – просто лъже. Ако търсите не бърз, а траен ефект със съвсем малко ограничаване в храненето и съвсем малко движение в повече, непосилната мечта ще стане факт.

Кратка история на корсета

Й. Богомилова

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 514 пъти