На никой не може да омръзнат шоколадовите блокчета, но все пак шоколадиерите измислят нови форми.
CHOC 8

CHOC 7

CHOC 5

 

Galler Наскоро създават едно ново шоколадово преживяване. Каори е японска дума, означаваща парфюм, ухание и аромат.

В кутията има шест шоколадови пръчки, които се използват като четки с „мастилата“ от комплекта. Пръчките са с аромат на ванилия-кокос, джинджифил, шафран, ягода и балсамово масло, а вкусовете на боичките са от специално приготвен прах от зелен чай, павот и юзу -японски цитрусов плод.

С тези съставки можете да създадете 54 различни вкусови комбинации. Всяка пръчица е четка, всяко мастило е ароматен вкус, а небцето е бялото платно за рисуване.

Според Галер: „Хората имат различни вкусови предпочитания, те обичат да експериментират и да откриват нови усещания“.

Някои ценители експериментират в комбинацията с вино и шоколад.
Когато решите да смесвате шоколад с вино, добре е да започнете с по-леките комбинации, като вървите към по-тежките вина и черното какаово изкушение. По-сладкото десертно вино идеално си пасва с финия млечен шоколад. Тежките червени вина вървят с черния, горчив шоколад. За шампанското пък е подходящ белият шоколад. Съветват специалистите.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 705 пъти