Нови шоколадови форми
На никой не може да омръзнат шоколадовите блокчета, но все пак шоколадиерите измислят нови форми.
Galler Наскоро създават едно ново шоколадово преживяване. Каори е японска дума, означаваща парфюм, ухание и аромат.
В кутията има шест шоколадови пръчки, които се използват като четки с „мастилата“ от комплекта. Пръчките са с аромат на ванилия-кокос, джинджифил, шафран, ягода и балсамово масло, а вкусовете на боичките са от специално приготвен прах от зелен чай, павот и юзу -японски цитрусов плод.
С тези съставки можете да създадете 54 различни вкусови комбинации. Всяка пръчица е четка, всяко мастило е ароматен вкус, а небцето е бялото платно за рисуване.
Според Галер: „Хората имат различни вкусови предпочитания, те обичат да експериментират и да откриват нови усещания“.
Някои ценители експериментират в комбинацията с вино и шоколад.
Когато решите да смесвате шоколад с вино, добре е да започнете с по-леките комбинации, като вървите към по-тежките вина и черното какаово изкушение. По-сладкото десертно вино идеално си пасва с финия млечен шоколад. Тежките червени вина вървят с черния, горчив шоколад. За шампанското пък е подходящ белият шоколад. Съветват специалистите.
Статията е прочетена 705 пъти
Вашият коментар