Първите бебешки обувки, наричани още буйки или буки, са предназначени за най-малките бебчета. С тях не може да се ходи, те са повече терлици от плат, освен това имат повече декоративна функция. Кройките са cъвсем простички, шият се достатъчно широки за да влиза лесно крачето и да не създава негативни емоции на бебето при обуването им. Прикрепят се с панделки връзки, закопчалки, лепки.

бебешки обувки за принцеса .бебешки обувки за момченца

Pink2Blue's Gabriella Princess Baby Shoe/Slipper/Bootie 0-24 months.Pink2Blue's Andrea Baby Shoes/booties/ 0-24 monthsHeathered Gray Roses - MaryjaneRed baby booties with flamingo pink flowers.Pink2Blue's Nathan in Herringbone Wool Baby Shoe/slipper/bootie.Pink2Blue's Lucas in Houndstooth Baby Shoe and Cap Set.Pink2Blue's Lucas Golf Baby Cap and Shoe Set.Pink2Blue's Natasha in Pink Baby Girl Shoe.rosette maryjane - WeddingCoriander in Pink - Maryjane

Fuchsia Dotty-Janevictorian lace maryjane - Wedding

Wildflower Maryjane (organic)Pale Pink on Green Damask - Maryjane

Ebony Damask Maryjanesafari loafers - redDelightfully Dotty Maryjaneелегантни бебешки обувки за момиче - Maryjane

Според модела са по височки, изрязани, с каишка хоризонтална или вертикална и хоризонтална. Елементите се центрират, в предната и задната част, и ако остане излишна тъкан в предната част се прави лек набор и се оформя „бомбе“.  Работи се с меки материи, които не се нищят и  не е нужно да се поръбват.  Въпреки, че бебетата няма да стъпват с тези обувки, хубаво е да няма ръбове, които да дразнят нежната им кожа.  Шевовете може да са външни, като едновременно с това са и декоративни.  Дизайна е напълно по ваш вкус, развихрете въображението си. Декорирайте първите, бебешки обувки както ви харесва, но прикрепете здраво елементите за да не могат да бъдат откъснати и сложени в устата, както често правят бебетата.

кройка за бебешки обувкиshoe patternкройки за бебешки обувкикройки за бебешки обувкикройки за бебешки обувки

etsy.com

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 5 261 пъти