Торта от тоалетна хартия… Защо да е странно? Ако се подбере луксозна хартия, или пък е достатъчно да е бяла или цветна, или пък ако се обвие в цветна опаковачна хартия, като се сложи декорация от панделки, цветя и други аксесоари си става чудесна изненада за вкъщи, за приятели и дори за приятелско  семейство-новодомци. Към тортата от тоалетна хартия могат да се добавят други битови аксесоари и принадлежности. Ролата с тоалетна хартия са чудесна основа за „по-скъпа“ торта, ако се обвият в красиви хавлиени кърпи или пък комплект покривки и текстилни салфетки. Какво като е от рола тоалетна хартия, тортата си е торта, внася весело и празнично настроение, верно не става за ядене, но пък си е необходима.

Торта от тоалетна хартияТорта от тоалетна хартияТорта от тоалетна хартияtoilet paper

Цветя от тоалетна хартия за декорация

Unique Housewarming Gift. Toilet Paper cake includes bathroom supplies.  @Dreala1953 @Netta Rabin Rosenman Lind @nettalind @nettajlind  Bridal shower?

идеи с тоалетна хартия

 Birthday Cake Made From Toilet Paper

 торта от тоалетна хартияToilet paper cake

А Съвсем икономична торта може да се направи от сърцевината на тоалетна хартия. Голямо количество от тези картонени рола, може да оцветите или обвиете в хартия, във всяко от тях можете да сложите лакомство или пък просто пожелание.

Текст: Й. Богомилома

Снимки: pinterest.com

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 1 647 пъти