Стил » празниците

Идеи за подаръци за деня на жената

публикувано от:  на март 4, 2012 2 коментара

Ден на жената

Ето няколко полезни идеи за подаръци за деня на жената.

 • На първо място независимо дали е за деня на жената или по друг повод, всяка жена се радва на цветя.  Ако знаете любимите й цветя,  зарадвайте я с тях. Ако не знаете заложете на съвети от цветарския магазин.
 • Друг ефектен начин на поднасяне на подарък, когато е малко бижу, може да го скриете в букет или дори в листата на едничка роза.
 • Красиво огледало с послание. “ За да видиш, колко красива те виждам аз“  или нещо от този род. Всяка жена обича да се оглежда и да чува, че е красива.
 • Подаръка може да е не материален  – кино, театър, концерт според вкуса на жената. Преди или след събитието може да се съчетае с вечеря.
 • Друг актуален подарък е ваучер за услуга или продукт. Много салони за красота, спа центрове и магазини вече предлагат ваучери на определена цена. Така жената хем ще е зарадвана от вниманието, хем сама може да избере конкретната услуга и продукт.
 • Друг вариант, е ако сте харесали нещо за нея, но не сте сигурни дали ще го хареса или дали е неин размер, а магазинът да не предлага ваучери е да разпечатате уникален за нея ваучер и да платите в магазина и да се уговорите да си избере покупката.

Интересни насочващи съвети можете да видите в темата: Подарък според зодията

Жеста на внимание е прекрасно нещо, но още по-голям жест на внимание е да се вслушваш в това, което говорят жените. Те непременно изказват възхищение от неща, които харесват или пък казват от какво имат нужда. Слушайте внимателно и си записвайте, така за всеки повод и дори без повод ще имате идеи за подарък на жената. Записвайте си и собствените си хрумвания  и идеи, както и такива, които чувате  от околните и  когато дойде деня за празник лесно ще изберете подарък за нея. Жената има нужда от внимание не само на деня на жената, но и всеки ден.

Й. Богомилова

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 675 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Етикети:

==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 1. Womenstyle says on: 5 март 2012 at 22:35

  Един прекрасен букет от бонбони е доста оригинален подарък за жена

 2. io says on: 6 март 2012 at 10:55

  Хубаво предложение, но и изкушение за силуета 🙂


Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!