Днес » добрите новини, истински истории

Мисия Лондон

публикувано от:  на август 21, 2015 няма коментари

Мисия ЛондонСтранна мисия изпълни едно момиче в Лондон. Минувачите  с недоумение наблюдаваха как момичето, което носеше флумастери и дъска, на която имаше нещо написано, се спря и започна да се съблича. Момичето остана по бельо. Това въобще не беше актьорска или хулиганска проява, напротив – мотивите за тези действия са благородни, а момичето е решило по този необичаен начин да привлече вниманието на хората.

Това момиче се казва Джейн Уест, и тя се е съблякла пред хората, за да привлече тяхното внимание към проблема за приемане на тялото такова, каквото то е.

Джейн се явява част от групата „The Liberators International“, която се занимава с осведомяването на хората за различни социални проблеми.

Като подрастваща Джейн е страдала от разстройство на хранителното поведение, и тя решава да се превърне в жив пример, за да не повтаря никой нейната грешка.

Момичето много се е страхувало, че гражданите на Лондон няма да разберат нейното послание и може да я приемат благородната й мисия, за поредната градска лудост.

Вместо да прекратят акцията, полицаите съблюдавали минувачите да се държат прилично с момичето.

Надписа на дъската:
”Аз стоя заради тези, които са се борили с разстройство на хранителното поведение или с ниска самооценка, по същия начин, както и аз… Включете се като нарисувате ♥ на моето тяло.”

”Аз стоях само няколко минути, които ми се сториха като часове. Почувствах как някой взе флумастера от ръцете ми. Чувството, когато флумастера докосваше и се плъзгаше по моята кожа беше едно от най-потресаващите чувства на облекчение, благодарност и любов към всички, които някога съм чувствала. Аз просто се разплаках, не знаех кои са тези хора, но им благодаря за тяхното включване.” – Споделя Джейн Уест.


Share on Facebook!


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Етикети:

==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!