звезден репортерКакво ли е било преди да има медии?
За героите на деня са се разказвали митове и легенди, разнасяни от странстващи разказвачи. Минали са хиляди години преди да бъде изобретен първия вестник и той да стане достъпен до масовия читател. Много скоро след това се появило и радиото и след това телевизията. За да влезе човек в новините им трябвало да е герой, филмова звезда или друга известна личност. Правото да правят новини е било само за тези, които имат това за професия или тези, които ги поръчват.

С появата на новата медия – Световната Интернет мрежа – и бързото и развитие, вече всеки който положи малко усилие, можеше да си направи Интернет сайт и да съобщава в него, каквото го вълнува. Само няколко години по-късно вече всеки, без да разбира от програмиране, може лесно да си направи блог, и в този електронен дневник да представя своите вълнения.
Но дори да има такъв дневник, със сигурност би желал хубавите новини, които има да достигат до повече хора, особено до група от хора с ценности и интереси, като неговите. А тези които нямат свое кътче в Интернет пространството е поради липса на време. За да се поддържа един посещаван сайт се изисква много свободно време и достъп до разнообразна информация.

Затова ви  предлагаме да бъдете звезден, или по-точно слънчев репортер на нашия сайт. Когато добрата новина ви споходи, просто изпратете кратки подробности и без да губите излишно време, ние ще я предоставим на любознателните си читатели.

Това бързо и лесно става на пощата ни utrobg@abv.bg
В раздела Заедно, може да се регистрирате и пускате теми сами.
или  във форума в темата Добрите вести

И не забравяйте, че новините ги правим всички ние. Всяко позитивно действие, като полъх на пеперуда задейства поредица от хубави неща, резултатът на което е много и големи добри новини.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

==
==