Днес е 20.10.2010 още една интересна дата, на хармонично повтарящи се числа.
Този октомври е наистина пълен с интересни дати и други числови съвпадения. На 10.10. 2010 много хора предприеха важни стъпки в живота си за да са благословени от хубавата комбинация. На този ден живота си започват и родените през него. Но след щастливите бебета да се появят на този свят на тази дата, има едно чието появяване е още по феноменално за своето семейство. Другите деца в него са родени на 8 август 2008-а и 9 септември 2009-а. Просто невероятна комбинация три в едно….

Лекарите от Spectrum Health Hospital, град Гранд Рапидс, щата Мичиган твърдят, че ражданията и на трите деца са съвсем естествени. Барби и съпругът й се учудват на математическата закономерност на рождените дати на своите деца и смятат, че това е знак за щастие.

Друг интересен случай е семейство Леви. И трите им деца са родени на една и съща дата, в различни години. На 7 октомври, на връх купона на рождения ден на едното дете, майката по спешност отива в родилния дом за да даде живот на другото.

Рождените дни в тяхното семейство ще продължават да са уникални с тройка рожденици на различна възраст с разлика 2 години.
Роджър Хийт-Браун, професор по математика в университета в Оксфорд, заяви, че шансовете на двойката, децата на всички е роден на същата дата са били 48,627,125 към едно.

Вижте с какво още е уникален октомври 2010
dailymail.co.uk

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

==
==