„Да нахраним бебетата – 27-28 ноември“ е инициатива на Сдружение „Варненски майки“, което приканва всички желаещи да се включат в акцията им. Целта е децата от Дома във Виница да посрещнат зимата с достатъчно храна, като имат нужда от пакетирани храни – пюрета, бисквити, сухо мляко, брашно, захар, макарони, ориз, пастет.

Въоръжени с много усмивки и помощници днес са в супермаркетите „Пикадили“ – град Варна (Пикадили Парк, Пикадили Център, Пикадили Чаталджа и Пикадили Младост) от 10:00 до 19:00 часа. Докато си пазарувате, ако имате желание може да купите по нещичко и за децата. Там ще бъдат и утре, а освен това можете да помогнете и като станете за мъничко техни помощници, обяснявайки на клиентите на Пикадили, а и не само – на свои приятели, роднини, за инициативата. Както казва Мечо Пух – „Колкото повече, толкова повече“.

Днес инициативата се хареса и на големи, и малки, които от сърце искаха да помогнат, за да бъдат празниците на децата наистина весели. Сигурна съм, че всички усмивки на хората ще достигнат до мъничетата!

К. Герчева, Ноември 2010

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

==
==