Днес » анкети

Любимата чаша кафе

публикувано от:  на март 23, 2011 3 коментара

Каква е любимата ти чаша за кафе? Обикновена чаша за кафе?  Малка и кокетна, или голяма, от която дълго отпиваш дълго ароматната напитка? На формата или на цвета държиш? А може би имаш сантиментални чувства към нея… Или пък материала от който е направена те вълнува или дизайна й… Моля те сподели каква  е тайната на любимата ти чаша за кафе.

Каква е любимата ти чаша за кафе?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Сподели повече подробности, разкажи ни защо точно тази чаша ти е любима. Защо когато пиеш кафе с нея ти носи настроение, макар и понякога незабележимо от теб? Но ако се случи да не е до теб и да трябва да  ползваш друга чаша тогава някак си… кафето не е сладко, колкото и захар да слагаш…Това е просто чаша, но тя носи със себе си много повече…

Споделете какво…

кафечашакафечаша


Share on Facebook!


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


  1. Татяна says on: 30 март 2011 at 12:30

    Любимата ми чаша за кафе е жълта, керамична и не много голряма. Подарък ми е от една приятелка. Когато видяла чашата в магазина, моята прятелка си помислила „Ето това е точно за Татяна“ и я купила. Аз много харесвам жълтото като цвят. А кафето ми е любимата напитка. Моята приятелка знае това.

  2. Мими says on: 5 май 2011 at 13:49

    Любимата ми чаша е много специална, защото ми е подарена от моята дъщеря.чашата ми е бяла с надпис: На мама. Дъщеря ми знае, че обожавам кафето.

  3. io says on: 24 юни 2017 at 21:20

    Обичам керамични, порцеланови и стъклени чаши. Рисувам си ги според настроението.


Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!