Днес » децата, днес, добрите новини

Доброволци в ЦНСТ – Варна

публикувано от:  на юни 24, 2011 коментар

Една детска усмивка винаги казва много, а за да я има са нужни много любов, внимание и грижи, от които всички деца се нуждаят, а и не само децата. Именно такова е желанието на всички работещи в Читалище „П. Р. Славейков“ – Владиславово, гр. Варна, които са започнали акция по набиране на доброволци за Центъра за настаняване от семеен тип в квартал Владиславово, гр. Варна. Организира се среща за всички желаещи да се включат в благородната инициатива на 04.07.2011 г. от 15:30 часа в читалището.

Доброволците първо ще се запознаят с децата и условията в ЦНСТ – Варна, след което ще бъде определен график за посещенията, съобразен със свободното време на всеки доброволец. По този начин всеки, който се интересува от работа с деца, нуждаещи се от специални грижи ще получи възможност да научи повече и да дари усмивка на децата.

К. Герчева, Юни 2011


Share on Facebook!


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


  1. Рени Тунчева says on: 13 юли 2011 at 9:25

    Страхотна инициатива!Само искам да споделя,като човек,който се е сблъсквал с подобни инициативи,че е ужасно отговорно да поемеш ангажимент към човек,било дете,или възрастен,особено към някой,който е в неравностойно положение с останалите,и невероятна отговорност към самия себе си.Много е трудно да отстоиш позицията си.В емоционален план е изпитание,което само тези,които са го правили,могат да разберат.С цялото си сърце искам да помоля хората,които се ентусиазират от идеята-ако не сте силни и всеотдайни,не давайте лъжливи надежди!Техният свят е много крехък и уязвим!


Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!