Бойко Борисов Оставката на Борисов, истина ли е или реалност?

Рано тази сутрин в парламента досегашният премиер Бойко Борисов заяви, че подава оставка.
Вече и самата оставка е внесена в народното събрание, и това е факт. Покрай целият цирк разигран около ескалиращата ситуация с протестите на гражданите, се разиграха и доста интересни събития около самата оставка на правителството. Както нормално в
това правителство всяко решение трае кратко, стана ясно също че и Дянков, няма да напусне кабинета и ще си остане финансов министър и вице премиер въпреки, че уж беше подал оставка. Чухме какви ли не изказвания и какво ли не от всички политически партии,
обещания мнения и тем подобни неща. След което бе инсцениран протест в подкрепа на Бойковата партия и правителство.

На фона на целия цирк който се разиграва, обаче протестиращите казаха, че няма да се откажат от протестите и заявиха, че ще си отстояват исканията. В същото време пък министъра на вътрешните работи, отново оплю предишните управляващи за всичко и изтъкна асфалта и строежите, и все-па джоба на Българина е празен и той не издържа.

Все пак пред всички нас остава един много важен въпрос: Истина или поредната лъжа ще е тази оставка на правителството?

Кое ни води до тези въпроси?
Всички изказвания на членовете на партия герб, както и всички техни действия. Дянков се готви за втори мандат, протест от 100 човека в подкрепа на Борисов, и още куп други неща случили се дори и в електронните медии.

Ще следим за Вас ситуациите и ще ви информираме в последствие, в този повратен момент в който Българина се събуди наистина.

Оставката на Борисов, истина ли е или реалност?

Христо Илиев


Статията е прочетена 10 пъти