английската коронаКралското бебе ще се роди в средата на този месец. Не всеки ден се случва събитие, като раждане на престолонаследник, затова кралското бебе на английската корона се очаква с голям интерес по целия свят. Все още е тайна дали кралското бебе ще бъде момиче или момче, но в кралското семейство сигурно вече се знае, дали ще се роди принц или принцеса. Аз мисля, че ще се роди принцеса, но ако не позная, дори да е принц, пак е хубаво, даже гордост за кралското семейство. А каква ли изненада ще е ако се родят две бебета…
Очаква се Кейт да роди най-късно до средата на този месец в болницата „Сейнт Мери“ в Лондон, където са се появили на бял свят и принцовете Уилям и Хари. Кралското семейство със сигурност ще вземе всички мерки за да осигури безопасност и спокойствие на майката и бебето, далеч от любопитни погледи на журналисти, папараци, фенове и други добронамерени и недобронамерени „натрапници“.

Ето малко по-подготовката на раждането на кралското бебе:

  • Раждането на кралското бебе ще бъде отбелязано със 103 оръдейни залпа
  • Първото дете на принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин ще бъде трето поред в наследяването на британската корона.
  • Британците ще похарчат 240 млн. паунда покрай кралското бебе.
  • Новият наследник на кралската корона ще бъде възпитаван, като обикновено дете – доколкото това е възможно. Духът на принцеса Даяна се събужда покрай това събитие. Любовта на Даяна към синовете и ще се възроди и кралското бебе ще бъде възпитавано според нейните принципи за отглеждане на кралски деца.
  • Според етикета представители на държави от целия свят започнаха да изпращат на кралското семейство подаръци за новороденото още преди появата му.
  • Принц Уилям ще се обади по кодиран телефон на баба си Кралица Елизабет Втора, за да научи първа за раждането на кралското бебе.
  • Сребърно пени за родените в един ден с кралското бебе – Децата, които ще се родят във Великобритания в един и същи ден с първото дете на принц Уилям и херцогиня Катрин, ще получат щастливо сребърно пени
  • Таткото на най-очакваното бебе тази година – Уилям не е в Лондон, а в Уелс където служи като летец. Но на негово разположение има хеликоптер, с който да се придвижи до столицата.
  • Според британските вестници 31-годишната Кейт смята да роди кралското бебе по съвсем нов и модерен метод за облекчаване на болката – под хипноза. По време на различните етапи от родилния процес жената трябва да прилага определени техники за дишане и визуализация, помагащи на тялото да се отпусне. Така болките отслабват и този метод на раждане замества необходимостта от обезболяващи или епидурална упойка.
  • Кейт и Уилям са избрали 13 юли за раждането, тъй като датата съвпада с 4-дневните тържества, обявени във Великобритания по повод 60-ата годишнина от коронацията на кралица Елизабет Втора. Но планирано раждане няма ли да повлиае върху хороскопа на кралското бебе?

Скоро ще знаем какво ще бъде кралското бебе, кога ще се роди, но каква ще бъде съдбата му ще проследяваме години наред.


Статията е прочетена 26 пъти