Мариновани свински пържоли

Необходими продукти:

-горчица  – 1 с.л. ;

-лук  – 1 глава ;

-чесън ;

-соев сос  – 4 – 5 с.л.;

-олио 4-5 с.л.;

-мед- 1 с.л.;

-пресен джинджифил, черен пипер, червен пипер.

 

Вземете  свинските пържоли и хубаво ги  поръсете с млян черен и червен пипер.

Поставете ги в съд с капак и разпределете между тях полумесеците лук.

Разбъркайте добре олиото, соевия сос, горчицата , меда, чесъна и пресния джинджифил (20 гр) и полейте със сместа пържолите.

Сложете капака и оставете в хладилник за поне 2 часа.Може да ги приготвите на тиган, скара или на фурна. Добър апетит !

1234538_621848201171691_1839385778_n        Габриела Димкова, Октомври 2013 г.


Статията е прочетена 15 пъти