Мариновани свински пържоли
Мариновани свински пържоли
Необходими продукти:
-горчица – 1 с.л. ;
-лук – 1 глава ;
-чесън ;
-соев сос – 4 – 5 с.л.;
-олио 4-5 с.л.;
-мед- 1 с.л.;
-пресен джинджифил, черен пипер, червен пипер.
Вземете свинските пържоли и хубаво ги поръсете с млян черен и червен пипер.
Поставете ги в съд с капак и разпределете между тях полумесеците лук.
Разбъркайте добре олиото, соевия сос, горчицата , меда, чесъна и пресния джинджифил (20 гр) и полейте със сместа пържолите.
Сложете капака и оставете в хладилник за поне 2 часа.Може да ги приготвите на тиган, скара или на фурна. Добър апетит !
Габриела Димкова, Октомври 2013 г.
Статията е прочетена 15 пъти
Вашият коментар