Коледни вълшебства тайничко проникват вече в сърцата ни, за да ни зарадват на самия празник, когато се съберем с хората, които най-много ни обичат и подкрепят – нашето семейство, но за децата … за децата винаги е празник когато има балони, а като се прибавят и сладкиши и сок, какво повече им трябва? – Любов. Но има деца, които са лишени от родителски грижи по една или друга причина и за тях празника идва, когато някой почука на вратата им. Хубавата новина е, че това се случва – има хора, които се сещат да го правят. Какво ли е да влезеш в кожата на Дядо Коледа или пък защо не и добър магьосник за децата, защото най-ценният подарък е щастливата детска приказка.

Екипът на Утро и Фитнес зала Classic Fitness – Varna Ви отправяме поканата да се присъедините към съвместната ни инициатива, за да зарадваме заедно децата, лишени от родителски грижи. Всеки, който има желание може да помогне с подарък – дрешка или играчка до 10 Януари, след което в зависимост от това какво бъде събрано ще го занесем заедно с всеки, който иска да дойде в дом за деца в град Варна.

За контакти: Андреана Герджикова – http://www.facebook.com/andreana.gerdjikova?sk=wall и Красимира Герчева – http://www.facebook.com/kgercheva или e-mail адресът на Утро: utrobg@abv.bg, а всеки подарък, който искате да подарите може да занесете на  адреса на Класик Фитнес: град Варна, кв. „Левски“, ул.“Явор“ 20 А ул. Бреза 4А .

 Статията е прочетена 143 пъти