Най-романтичния подарък. Време за мечти. Какво бихте се радвали да получите на св. Валентин? Мечтайте разточително щедро. Какъв е най-скъпия подарък на този ден – скъп откъм цена или от към оригиналност или начина му на поднасяне? Включете се в романтичната надпревара с мечти, размисли, снимки. Така Св. Валентин няма да се ограничи само на 14 февруари, а ще се предвкусва дни наред и после спомена за него ще радва още дълго време.

Играта „Най-романтичния подарък“ е с краен срок – 13 февруари 24:00 часа.

Наградите :

  • Вечеря за двама в Индийския ресторант „Ganesh“ във Варна
  • Бутилка червено вино – за добро настроение
  • Две чаши – за две влюбени души, които са винаги заедно
Целта на играта е да внесем настроение и радост, да накараме хората да се обичат не само на една дата, но през цялата година!

Наградите ще бъдат изтеглени в томбола, която ще се състои на 14 февруари – Свети Валентин в Индийския ресторант „Ganesh“ по време на организираната от тях вечер – Една любовна история в Индийския ресторант „Ganesh“ .

Каним всички които желаят в „Ganesh“, за да се присъединят към нас и да присъстват на тегленето на наградите, ако победителят не присъства, то имената на спечелелите ще бъдат обявени в сайта Утро.бг и във Facebook страницата ни на 15 февруари.
За да участвате в играта  имате два варианта:
  • Да се регистрирате и напишете своя материал в Заедно.
  • Да ни изпратите материалите си заедно с имената си и телефон за връзка на: utrobg@abv.bg.

Авторството на текстовете и снимките ви в играта си остава ваше. Единственото условие за коректност е, тези материали да не бъдат публикувани в други  сайтове.

Държим да уточним, че регистрацията в „Заедно“ не е условие да участвате в конкурса, просто по този начин имате възможност да се включите към екипа на Утро и да пишете статии.

С пожелание за повече романтика:

Екипът на Утро.бг

Снимка: Богдана Христова

 


Статията е прочетена 299 пъти