Авторско право и условия за ползване


Идеята Утро е със запазено авторско право.
 Обхват: Онлайн справочник-списание, радио и телевизионно предаване / проект/, организация с нематериална цел /проект/, онлайн и реални магазинчета за продукти, касаещи същината на идеята / проект/.
 Създатели: Б. Киров, Й. Атанасова
 Дата: 06.10.2009г. Варна
 Материалите публикувани в сайта, когато са подписани от името екипа на Утро или конкретен автор са под закрила закона за авторското право. За взаимствани материали с известен източник, той е посочен, запазено е логото върху снимки, или с линк към оригиналния адрес. Ако материалите са от неизвестен източник, екипа на Утро не носи отговорност за свободно разпространяваните материали. Ако някой има основателни претенции за авторство, ще уважим неговия труд и ще го посочим, или при негово желание ще свалим материала.
 Всяка информация е използвана с добронамерената цел, да подобри качеството на живота на хората, давайки им един позитивен старт за Деня.
 Взаимстването и разпространяването на каквида е материали от Утро, било то текстове, снимки или други материали, е позволено само при изричното писмено съгласие от сайта и след това при ползване на информация се посочва името на автора и слага активен линк към съответната страница на Утро. Забранено е друго ползване на авторски материали, редактирането им и по какъвто и да е било начин. При установяване на неразрешено ползване на материали от сайта ще бъдете съдени според българските закони.Eла в екипа на Утро


Ако имаш свободно време, имаш нужда да си част от нещо хубаво, позитивно и ползотворно...
Eла в екипа на Утро. В екипа на Утро, ентусиазмът ти ще се влее в нещо градивно. Заедно ще създаваме, всичко, за което сме мечтали.
За контакти пиши на мейла. Правила за екипа

В Утро ще намериш...


Порива за щастливия си ден

Интересни и полезни идеи

Тайните на щастието и успеха

Хармония и красота

Празнично вдъхновение

Приятели, вярващи в доброто

Начини да правим заедно добро

Непредсказуеми изненади

Мотивиращо вдъхновение

И какво ли още не...За контакти с Утро.бг: utrobg@abv.bg.  
© Utro.bg 2009-2012 - Всички права запазени.

Защо е важно да се
цени авторството

Когато стане дума за Авторско право се появява двойния стандарт на оценяване… Ако нещо добро е наше дело, искаме да ни го зачитат, но чуждото…то е общо. Тези продукти са най-трудни за създаване в рамките на „работно време“. Понякога дни и нощи, в продължение на години идеята съзрява, влагайки в нея автора интелект и душа.