История на Утро

Утро се роди по необикновен начин. Внезапно, като проблясък. Виждаше се толкова ясно чак до последния детайл, сякаш съществуваше.
И Осъзнахме, че го има, просто трябва да се потрудим да го осъществим. Трудът, който влагаме в него е радостен, окрилен от нещо светло.
И за миг не идва съмнение, че при наличието на толкова привидно сходни сайтове, Утро може да бъде поредният от тях. Той е специален, не защото е наш… Той не е планиран, замислян, преценяван. Утро е порив…. Отклик на нечий повик.


Идеята за Утро се роди на 30.7.2009г някъде след полунощ. Името "Утро" дойде от мисълта, че сме будни, макар нощем - будни за нови, добри идеи. Самата насоченост на сайта е да се пробуждаме за новото и позитивното и логично е символът за това да е Утро - началото на новия ден. Идеята беше толкова вдъхновяваща, че започнахме да я реализираме веднага. Мислихме над дийзайна и разделите на сайта, и започнахме да го конструираме. През октомври 2009 г. вече беше готов. От тогава сме го променяли много пъти, развивахме го, разширявахме го, следвахме го, следваме го и до днес. Свикнахме да живеем интуитивно, малките чудеса край нас показват, че така е правилно. Утро изгря независимо от нас, просто пожела да се роди и ние можем само да го приемем с любов. Няма как да се спре такъв порив, нито да се гледа безучастно…
Ставаш част от него.

Eла в екипа на Утро


Ако имаш свободно време, имаш нужда да си част от нещо хубаво, позитивно и ползотворно...
Eла в екипа на Утро. В екипа на Утро, ентусиазмът ти ще се влее в нещо градивно. Заедно ще създаваме, всичко, за което сме мечтали.
За контакти пиши на мейла. Правила за екипа

В Утро ще намериш...


Порива за щастливия си ден

Интересни и полезни идеи

Тайните на щастието и успеха

Хармония и красота

Празнично вдъхновение

Приятели, вярващи в доброто

Начини да правим заедно добро

Непредсказуеми изненади

Мотивиращо вдъхновение

И какво ли още не...
За контакти с Утро.бг: utrobg@abv.bg.  
© Utro.bg 2009-2012 - Всички права запазени.
Слънчев репортер


слънчев репортер

Бъди слънчев репортер

Когато добрата новина те споходи, просто изпрати кратки подробности и така ще стигне до любознателните си читатели.