Правила за екипа


Да се работи в екип не е лесно- лични проблеми, търсения и очаквания или недоразумения, възникват и между най-добри колеги и приятели.
Важното е да се знае, че всеки от екипа умишлено не би наранил друг. Като се знае това и се изчака да се реши недоразумението, могат да се избягнат евентуални конфликти.
И ако се случи спънка, просто е нужно търпение за да се разбере къде е проблема и остранявайки го да се продължи към съзидателната работа.
За да работи екипа добре са нужни малко правила.

1. Всеки написал собствена статия е неин автор. Подписва я с името си или псевдоним
2. Който е направил статия от чужд източник го посочва в края на материала, като при желание се подписва като съставител на материала.
3. Ако някой от екипа по здравословни или лични причини ще остъства по дълго време е добре да уведоми, че не е на разположение и при завръщането си, че е вече на линия. Същото важи при окончателно напускане, по някаква причина.
4. Ако възникне проблем, неудовлетворение от нещо, то се съобщава своевременно на съответния човек с който е възникнало недоразумението.
5. Ако някой съобщи за проблем, изслушай го внимателно и търпеливо, помисли, ако не можете да стигнете до разбирателство, по взаимно съгласие потърсете трети човек да погледне острани спора.
6. Всички членове на екипа са равноправни. Могат да обсъждат теми, да си разменят задачи, да дават идеи за развитие на сайта.

Всички материали, които се публикуват е за да радват и информират хората и правят денят им по-хубав. Успешния ден удовлетворява, удовлетворения човек е щастлив и прави околните щастливи.


Eла в екипа на Утро


Ако имаш свободно време, имаш нужда да си част от нещо хубаво, позитивно и ползотворно...
Eла в екипа на Утро. В екипа на Утро, ентусиазмът ти ще се влее в нещо градивно. Заедно ще създаваме, всичко, за което сме мечтали.
За контакти пиши на мейла. Правила за екипа

В Утро ще намериш...


Порива за щастливия си ден

Интересни и полезни идеи

Тайните на щастието и успеха

Хармония и красота

Празнично вдъхновение

Приятели, вярващи в доброто

Начини да правим заедно добро

Непредсказуеми изненади

Мотивиращо вдъхновение

И какво ли още не...За контакти с Утро.бг: utrobg@abv.bg.  
© Utro.bg 2009-2012 - Всички права запазени.

Слънчев репортер


слънчев репортер

Бъди слънчев репортер

Когато добрата новина те споходи, просто изпрати кратки подробности и така ще стигне до любознателните си читатели.