Мисия и същност Утро


В Утро ще намерите порива за своя успешен ден, независимо в колко часа погледнете в него. Утро е символ на събуждането за нов, по-пълноценен живот. Тук няма да намерите скандалните новини на деня, а някоя позабравена древна тайна, може да бъде новината за Вас. Информативната част, ще се променя периодично, а новите статии се появяват в мига на тяхната идея или след дълго подбиране на материали, до самото му узряване. Утро не е новинарски сайт,но в него ще има добри новини и полезни материали такива, че дори да се променят новините. Представяте ли си какво би било, ако новините, които слушате са предимно приятни... Би било новина нали?

Това е простичката формула. Докато правим добрите новини за Утро, ние също се учим да бъдем добри. Защото ежедневието ни поднася спънки по пътя към удовлетворението и трябва непрекъснато да следваме неотменен компас към слънчевото настроение. Казват, че виното от различни реколти е с различно качество, не само заради гроздето родено през съответната година, а и поради настроението на хората, които са правили виното тогава. То запечатва в соковете си енергията на своите създатели. Така и когато правим нещо за Утро първо се спираме и вдишваме - да се успокоим и усмихнем, оставайки проблемите настрана, и когато хората я прочетат да усетят нашето спокойствие и настроение и прихванат от него. Проблемите ще изглеждат по-малъки и ще е намерат решение и дори ще започват да се случват чудеса. Защото Утро е пътят за това. То е пробуждането. То е гледайки да се научиш да „виждаш” . А видиш ли, осъзнаеш ли си преполовил пътя. Утро е и слънцето, светлината, която огрява, зарежда с енергия и живот. Утро е извор, който утолява жаждата за мъдрост иразкрива тайните тя да бъде приложена за да даде плод.


Eла в екипа на Утро


Ако имаш свободно време, имаш нужда да си част от нещо хубаво, позитивно и ползотворно...
Eла в екипа на Утро. В екипа на Утро, ентусиазмът ти ще се влее в нещо градивно. Заедно ще създаваме, всичко, за което сме мечтали.
За контакти пиши на мейла. Правила за екипа

В Утро ще намериш...


Порива за щастливия си ден

Интересни и полезни идеи

Тайните на щастието и успеха

Хармония и красота

Празнично вдъхновение

Приятели, вярващи в доброто

Начини да правим заедно добро

Непредсказуеми изненади

Мотивиращо вдъхновение

И какво ли още не...За контакти с Утро.бг: utrobg@abv.bg.  
© Utro.bg 2009-2012 - Всички права запазени.

Слънчев репортер


слънчев репортер

Бъди слънчев репортер

Когато добрата новина те споходи, просто изпрати кратки подробности и така ще стигне до любознателните си читатели.