Ето, че на пръсти се вмъква студа, а с него танцуват и зимните ветрове и снежинки.Докато се усетим станало време да обновим гардероба, но не само с нещо топло,връхно и традиционните боти.Една незаменима част от ансамбъла са аксесоарите през зимният период, които освен ще ни пазят от студа а и грижливо ще допълват нашият индивидуален стил.Как да подберем най- точно шапката, шала и ръкавиците това зависи от вкусовите ни качества не само от модните тенденции.Дали шапката ще е класическа, дали ще е каскет, най-важното е да отива на вас и вие да се чувствате уютно с нея. Най-добре е материята да е вълна, като колкото по-мека е, толкова по-добре ще се чувствате. За не толкова студените дни можете да си носите и памучна шапка.А ако обикновено се обличате по спортно може да добавите в зимния си лайв стайл ушанки тип слушалки.Така ще изглеждате в тон със спортното си облекло и ушите ви ще са предпазени от измръзване. Другият важен аксесоар, който придава един истински стил е Шалът.Освен, че има за цел да ви стопли той придава един завършен стил на облеклото ви, независимо дали вашият гардероб е официален или всекидневен.Освен, че шала е хубаво да се съчетава с шапката, шапката от своя страна с якето, шала пък е добре да отива на дрехите ви .Разбира се етикета винаги може да е разчупен, затова вие решавате кое с какво да съчетаете.Шалове увити не много стегнато около врата или просто преметнати около раменете, за да ви топлят и едновременно с това да изглеждате стилни. По-големите шалове можете да увиете няколко пъти, в случай че времето е много студено.Материята зависи от облеклото ви, разбира се копринените и кашмирните шалове строго подчертават официалната линия.Вълнените са подходящи за всякакви излизания. Памучните и тези от изкуствена коприна са всекидневни. С една дума, шаловете ви предлагат множество възможности да завършите елегантния си вид. Най-добър ефект ще постигнете, ако съчетаете дрехите си с шала – и по стил, и по цвят.Обикновенно зимните тенденции са пастелни тонове, като маслено зелено,бордо, тъмен кестен, опушено сиво до черно.

Не на последно място са и ръкавиците, един важен и незаменим от зимното ни ежедневие аксесоар.Те освен, че предпазват кожата на ръцете от атмосферните влияния, но и допълват с останалите аксесоари. Могат да са кожени или вълнени, отново зависи от линията която трябва да бъде спазена, от вашия тип облекло, дали то ще бъде официално или всекидневно, или спортно. Кожените ръкавици са един от най-топлите и удобни варианти за справяне със зимния студа. Плетените ръкавици също са хубав вариант, но трябва да се има предвид, че са подходящи за спортен или спортно-елегантен вид. Ръкавиците с един пръст
Когато бяхме деца, обикновено ни купуваха от тях. И сега можем да ги носим, най-вече ако времето е много мразовито, защото те топлят малко повече от ръкавиците с пръсти. Причината е, че пръстите на ръцете ти се допират един до друг и се топлят взаимно. Недостатъкът на тези ръкавици е, че движенията на пръстите ти са ограничени. Ръкавиците без пръсти тяхната функция е по-близо до модата, отколкото до практическото приложение. Ако облеклото ви се връзва с тях, можете да ги носите като аксесоар, но не и в най-големите студове. Все пак тогава е по-важно да ви е топло, пък и ръкавиците с пръсти също са стилни.

И една закачка за чатъри, а защо да не влезе и във вашето ежедневие;

USB ръкавици топлят капризни госпожици

Ръкавиците са отворени в края на пръстите, за да не скриват лакираните нокти на суетните госпожици. Естетика и комфорт вървят ръка за ръка.

Във всяка ръкавица има вградена затопляща подплънка, която се нагрява до 10 градуса за пет минути. Топлината може да се регулира на две степени.

USB пантофите са покрити с мека кафява и бяла изкуствена кожа. Основата им се затопля посредством компактен, ултра гъвкав панел, вграден в подметката. Той може да се изважда, за да не се повреди при пране.
Пантофите са снабдени с USB кабел с дължина 107 см. Веднага щом го включите към съответния порт на компютъра, ще почувствате приятно затопляне на ходилата. Или машината

Не забравяйте да изхлузите пантофите, когато се отдалечавате от компютъра, защото има опасност да го повлечете със себе си.

 

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=962661 Цялата статия тук!

За вас с усмивка 🙂 подготви

Моника Василева

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 528 пъти