chanel-cosmeticsВ определени случаи не трябва да пестите пари от козметика, но в други е нужно. Предлагаме ви да прочетете следващите редове, за да разберете за коя козметика да харчим повече пари и за коя не!

Струва си да харчим смело пари за:

1. Основа и грим.

Ако искате да изглеждате така, като че ли на вашето лице няма грим, не трябва да икономисвате средства за моливи, тонални средства и т.н. Козметиката, произведена от престижни компании, съдържа пигменти, които стоят на лицето по-естествено, те имат по-богата палитра от цветове и самите продукти са с различна плътност в зависимост от вашия тип кожа. Освен това, в състава на тези средства задължително влизат UVA и UVB филтри.

2. Сенки за очи.

Качествените сенки за очи имат много лека текстура, те няма да се изтрият през деня и няма да се натрупат в гънките на клепачите.

3. Червило.

Качественото червило съдържа повече цветен пигмент, то е трайно и остава продължително време върху устните.

4.Четки.

Купете си хубава четка за козметиката, която най-често използвате: пудра, руж или сенки. Четката трябва да бъде изкуствена, тъй като естествените влакна създават предпоставка за натрупване на бактерии.

Можете да правите икономии от:

1. Спиралата.

Съставките, които се използват от различните фирми за производството на спирали, много малко се различават една от друга. Евтината спирала може напълно да удовлетвори вашите изисквания, ако сте си купили подходящата четка.

2. Гланц за устни.

Гланцът за устни се използва за блясък, той не е траен и няма цветен пигмент, Затова, ако искате да изглеждате добре, купете си хубаво червило, а след това си купете и евтин блясък.

3. Молив за устни.

В света съществуват няколко производители на моливи за устни. И скъпите, и евтините са от един и същи конвейер. Похарчете пари за скъпо червило и икономисайте пари от молива.

4. Лак за нокти.

Срокът на годност на лаковете е ограничен. Те бързо изсъхват независимо от цената. Действително скъпите лакове са по-трайни, но не можете да ги използвате докрай. Затова си купете по-евтин лак, но по-скъп стабилизатор.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 712 пъти