Както на всяко друго място и на плажа могат да се забележат определени типове хора. Да, повечето ходят на плаж за да направят тен, да поплуват и релаксират, но докато го правят имат определено поведение. Ето най-често срещаните мъже на плажа.

секси мъж с атлетично тяло

Гларус

Най-често срещания вид по Черноморието. На всеки плаж има поне по няколко. Те обикалят из плажа, демонстрирайки мускули и се оглеждат за рибка, която да клъвне. Щом забележат подходяща дама се спускат и със заучени фрази и жестове се опитват да я впечатлят. Случва се и да успяват.

Воайор

Той е там предимно за да наблюдава дамите. Понякога тайно прави и снимки.

Похотливец

От този тип, обикновено са по-възрастни мъже, които гледат похотливо, казват цинични неща, но рядко предприемат някакви действия. Не е изключено и сред по-младите мъже да има подобно поведение. Може да е сам или  в група. Заглеждат дамите и ги обсъждат. Други техни занимания са бира, цигари и карти.

Папарак

По фотоапарата ще го познаете. Е, може и с телефон, той не спира да снима. Естествено атрактивните дами са любимите му обекти, но с удоволствие снима и хора в неловки пози и фалове на плажа, които след това публикува в Интернет.

Манекени

Той има атрактивно тяло, което с удоволствие показва. Защото няма друго какво…

Таен агент

Старае се да остане незабележим, но самия да наблюдава всичко. Той е от хората, които обичат да контролират. Понякога наистина са военни  или хора с професия в областта на сигурност и защита. Те не могат да се отпуснат дори и там. И ако стане инцидент, те ще се справят със ситуацията. За тях е лична мисия да бдят над другите.

Здравеняк

Той изглежда силен и демонстрира  това, ако има възможност разказва за свои подвизи, прави се на супер герой, но ако наистина стане напечено, ще избяга.

Интелектуалец

Затворен и не общителен тип, обикновено или съзерцава морето или чете книга.

Мърморко

Той е вечно недоволен. Или е твърде горещо или няма слънце, другите все му пречат и той непрекъснато прави забележки или мърмори. Особено критичен е към децата, които тичайки го пръскат с вода и пясък.

Средностатистически мъж

Всеки останал мъж има поне по две характеристики на изброените по-горе типове. Така, че обикновени мъже  – няма. Но рядко дамите се впечатляват от тях. Почти всяка дама мечтае, на хоризонта да се приближи кораб с червени платна и загадъчен мъж да отведе далеч. Е, в краен случай може и луксозна яхта…

Ето и класацията на топ дамите на плажа

момичета на плажа

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!