Забава » спорт, Шоу

Въже играч

публикувано от:  на август 11, 2010 коментар

Смелчаци, балансиращи върху въже има от хиляди години. Личности търсещи тръпката от екстремното, с вродена способност да балансират, но и много труд  за да станат виртуозни въже играчки, под които публиката, жадна за зрелища немее или крещи от възхита. Понякога са махвали ръка към „безполезното “ им занимание: Циркаджии….

Доскоро такъв опасен номер можеш да се види само в цирка, но с развитието на комуникациите, до нас достигат кадри от цял свят, особено от опасни и красиви места, където самотните въжеиграчи изпитват границите на своето равновесие.

Други са родени артисти и имат нужда от публика за да получат удовлетворение и балансират между небостъргачи над оживени улици.

А всичко започва с ходене по права линия и малко по-късно по въже на няколко десетки сантиметра от меката трева…

Не сме ли всички едни въже играчи, балансирайки всеки ден между бездните на собствените си дилеми? Равновесието е заложено в нас, но и по рождение ни е отнето, за да изживеем живота си в неговото търсене.  Паданията ни правят по силни, залитанията по-опитни, успехите по-уверени.

Докато всеки един от нас се превърне във виртуозен въже играч пред който  немее тълпата или самотен търсач на силни усещания, намерил себе си. И така затворил бездната на противоречията.

Й. Богомилова

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


  1. rositsa stamenova says on: 22 октомври 2010 at 22:05

    tova e prosto 4udovi6tno qko!

Свързани статии:

  1. Въжеиграчи по въжето на прането « Измислици – артистични фантазии

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!