Навярно знаете, че трудно може да се угоди на голяма група хора по какъвто и да е повод, било то празничен. А ако не знаете, прочетете следната фирмена история:

Oт: Джанис Стоун, отдел “Човешки ресурси”
До: Всички служители на фирмата
Дата: 13 Декември
Относно: Коледната забава на фирмата

С радост ви съобщавам, че фирменото  Коледно парти  ще се проведе на 23 Декември от 12 часа на обяд в Бар“Щастливия Джо „. Ще има студен бюфет и много напитки! Осигурили сме група, която ще пее коледни песни, не се колебайте да се включите в припяването и не се учудвайте, ако видите шефа на фирмата, облечен като дядо Коледа!

Светлините на елхата ще бъдат запалени в 1 ч. следобед. Тогава може да си размените подаръци, но те не бива да струват повече от 10 евро, за да може всеки служител да си позволи да купи подарък за колегите. Събирането е само за служители! По време на забавата директорът ще направи специално приветствие!

Весела Коледа и на семействата ви!

Джанис Стоун

анимирана лента

Oт: Джанис Стоун, отдел “Човешки ресурси”
До: Всички служители на фирмата
Дата: 14 Декември
Относно: Коледната забава на фирмата

Тъй като членовете на профсъюза са на мнение, че 10 евро са твърде много пари, а мениджърите смятат, че 10 евро е прекалено малка сума, решихме да ОТМЕНИМ РАЗМЕНЯНЕТО НА ПОДАРЪЦИ!

Джанис Стоун

анимирана лента

До: Всички служители
Дата: 15 Декември
Относно: Коледната забава

Не се безпокойте, ще се осигурим за ниските служители да има подложки върху столовете. За диетиците ще има ниско съдържание на мазнини. Не можем, обаче да контролираме количеството сол в храната, затова, съветваме тези с високо кръвно, първо внимателно да я пробват!

Джанис

анимирана лента

До: Служителите
Дата: 16 Декември
Относно: Забавата ни

Поради възражението на вегетарианците, решихме месото да не се сервира, а да се опакова за вкъщи в края на празненството. Успях да уредя отслабващите  да седят на масата, най-отдалечена от десертния бюфет, а бременните да са най-близо до тоалетните.

Д. С.

анимирана лента

Дата: 17 Декември
Относно: Забавата

На запитването на диетиците, отговаряме, че ще има пресни плодове за десерт, но ресторантът не може да осигури десерти без захар. Съжалявам!

Д.

анимирана лента

Дата: 18 Декември
Относно: Празнуването

Не се притеснявайте, нашето съобщение не изключва в никакъв случай нерелигиозните или вярващите в други религии, така че отсега Коледното парти ще бъде наричано “Празнично парти”. Решихме да няма елха и да не се пеят коледни песни. Ще имаме на разположение други видове музика за вашето добро настроение!

Сега доволни ли сте?

Д

анимирана лента

Дата: 19 Декември

Във връзка с бележката, която получих от член на “Анонимните Алкохолици” с молба с маса без алкохол…не сте си написали името! Ще се радвам да удовлетворя тази молба, но ако сложа на някоя маса табела “Само за Анонимните алкохолици”, вече няма да сте анонимни!

Как предлагате да се оправя с това???

Д

анимирана лента

20 Дек.

На гейовете се разрешава да седят заедно! На тяхната маса ще има специална декорация от цветя. Лесбийките не са длъжни да седят на масата на гейовете, всички могат да седят на собствена маса! Травестизмът не е желателен, но е позволен! Така че: Вход свободен за всичкиии!!!!!!!

Пропуснах…ли…нещооо??????????

анимирана лента

От:Д……………….
До: Ввв–в-ваща……Ммма-а-а…ааа…маааа….
Дата: 21 Д-д-д… вааа…век п-п-преди Христа-а-а-а-ааа….
Относно: П-п-партито н-нна д-дя-ааав-в-фирррммата

Вегетарянцци-и-ци!?!?!?!? Писссна ми от васссссс! Без значение дали ви харесва или ннне-е-е-е, така че можете да си седите в най-отдалечената маса “Грила на смъртта”!!!!! Ще си пполучите вашшия ссалатен бар, вввключително органичните домати!!!!! Обаче знаете ли, доматите също имат чувства, те крещят, докато ги режат….чувала съм ги да крешят….В момента ги чув-ваммм…………….. Надявам се да прекарате отвратителни ппразнициииии…….Шофирайте п-пияни-ии или умрете-е-е-е, чувате ли ме-е-м-е-е-е-е-е-е…………………………………………………..

Кучката от Ада-а-а-а-ааааааааааа…………………….

анимирана лента

От: Лиза Бишъп, шеф на “Човешки ресурси”
До: Всички служители
Дата: 22 Декември
Относно: Джанис  и празничното парти

Сигурна  съм, че говоря от името на всички, като пожелавам на Джанис  бързо оздравяване и възстановяване и ще продължа да й изпращам картичките ви. Междувременно, шефовете решиха да отменят празничното ни парти и да дадат свободен следобед на всички на 23 Декември, без да режат от заплатите.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!