Warning: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/utrobgbi/public_html/info/wp-content/plugins/valutni-kursove/valutni-kursove.php on line 75

Warning: file_get_contents(http://cdn.wms-tools.com/bnb.php?v=unk): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/utrobgbi/public_html/info/wp-content/plugins/valutni-kursove/valutni-kursove.php on line 75
Справочник » Коледни светлини в София и Варна
Днес » Събития

Коледни светлини в София и Варна

публикувано от:  на декември 1, 2010 няма коментари

Светлините на коледната елха в София ще бъдат включени на 1 декември точно в 18.30 ч. В празничната програма на открито по случай Коледа ще се включат детските вокални групи – „Чудните калинки“, „Трикси“, танцовият ансамбъл „Зорница“, мандолинният състав на 144 СОУ „Народни будители“, както и на огненото шоу „Огън и светлини“.

Акцент в празника ще е и ретротрамвая, който ще докара малките артисти от Националния дворец на децата на бул. „Ал. Стамболийски“ до мястото на празника – ул. „Алабин“.

Организаторите от дирекция „Култура“ на общината са осигурили и фойерверки, които ще озарят софийския център след запалването на коледните светлини.

А във Варна градската елха ще бъде запалена по традиция на 6 декември, на връх Никулден.


Статията е прочетена 200 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!