Warning: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/utrobgbi/public_html/info/wp-content/plugins/valutni-kursove/valutni-kursove.php on line 75

Warning: file_get_contents(http://cdn.wms-tools.com/bnb.php?v=unk): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/utrobgbi/public_html/info/wp-content/plugins/valutni-kursove/valutni-kursove.php on line 75
Справочник » Днес се открива фестивал на здравето и красотата – Варна
Днес » културен афиш, Събития

Днес се открива фестивал на здравето и красотата – Варна

публикувано от:  на май 10, 2012 няма коментари
Фестивал на здравето и красотата - Варна

Фестивал на здравето и красотата - Варна

Днес от 11 часа, в Мол Варна, се открива едно интересно и уникално по формат събитие за Варна: ще бъде открит „Фестивал на здравето и красотата“.

За първи път в морския град се събират представители на над 40 български и чуждестранни компании от козметичния бранш, производството и търговията на органични и био храни.

Съпътстващата програма на Фестивал на здравето и красотата включва лекции, свързани със здравословното хранене, иновациите в козметиката и производството на биологични храни и добавки.

Припомняме, че това събитие ще продължи 4 дни (до 13 май), по време на които ще бъдат представени над 20 разнообразни срещи, дискусии и демонстрации. Съпътстващата програма включва лекции, свързани със здравословното хранене, иновациите в козметиката и производството на биологични храни и добавки.

Също така в рамките на изложението ще бъдат открити две съпътстващи експозиции с фотографии – „Градът в мен”, която е по инициатива на бивши и настоящи студенти от Варненски свободен университет и „Лицата на МС (Множествена склероза), кампания на Фондация МС Общество България.

В първия ден на фестивала, от 12 часа,  акцент ще бъде поставен и върху вредата от тютюнопушенето с кампанията на Регионална здравна инспекция – Варна и Министерство на здравеопазването „Без цигари печелиш здраве и красота”. Акцията предвижда излъчване на филма „Денят на Яна” (9 минути), представящ пасивното тютюнопушене, реалното му въздействие върху децата, нужната информация за родителите и формирането на нагласа за живот в среда без тютюнев дим.

В 18 часа Д-р Дарина Найденова, която е специалист по хранене и диететика, главен асистент в Медицински университет – Варна, продължава програмата с презентация и съвети за това как храненето на учениците да бъде по-здравословно.

Своите „Рецепти за лично щастие и мотивация” в 19 часа ще разкрие психолога Еленко Ангелов, популярен с атрактивното си присъствие в много телевизионни програми.

Програмата на първия ден от Фестивал на здравето и красотата ще закрие Елена Терзиева, управляващ директор на сайта за здравословно хранене www.zdravosloven.com, с ценни съвети за здравословно готвене.

Фестивал на Здравето и Красотата


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!