Днес » Нова телевизия, Филми

Филмите по Нова тв на 24.01.2015 год.

публикувано от:  на януари 21, 2015 няма коментари

Ще ви запознаем накратко с програмата и филмите, които ще се излъчват по Нова тв на 24.01.2015 год., събота.

Ще започнем с филма, предвиден за 13:00 часа: „Мери и Марта„. Това е драма, която разказва за живота на две майки, които са загубили своите синове. Участие във филма вземат актрисите Хилари Суинк и Бренда Блетин.

„Дивата река“

След него от 14:50 Нова тв ще излъчва филма „Дивата река„. Това е приключенски екшън, който няма да ви остави безразлични. Заедно с красивата природа, ще се насладим и на великолепната игра на Мерил Стрийп, Кевин Бейкън, Дейвид Стратеърн.

От 20:00 ще гледаме филма „Пак ли ти?„. Тук проблемите, които са имали от гимназията ще ги следват и когато вече са възрастни и като че ли не могат да избягат от хората, с които са се сблъсквали. Една забавна комедия, в която ще видим в нова светлина добре познатата ни актриса от фантастичните филми Сигорни Уивър. Ще и партнират Кристен Бел, Кристин Ченоует, Бети Уайт, Джейми Лий Къртис и Патрик Дъфи.

Пак ли ти?

Пак ли ти?

Късния вечерен филм ще бъде от 22:10 часа. „Очи от рая“ е драма, която разказва за основните въпроси в живота. Филмът разказва за 14-годишната Сузи, която е убита от своя съсед. “Очи от рая” е режисиран от Питър Джаксън, а участието на Рейчъл Уайз, Марк Уолбърг, Сюзън Сарандън ни гарантира, че ще гледаме добра продукция.

Ако сте пропуснали да гледате през деня „Мери и Марта“ и „Дивата река“, то ще имате възможност да гледате техните повторения, съответно от 00:50 и 2:40 часа.

На посочените връзки на филмите може да видите анотацията и трейлъра на съответния филм.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!