Пакет кафе + чаша за кафе + картичка с кафе! Това не би ли зарадвало всеки любител на това събуждащо ни от съня, чудодейно растение?

Дали ще бъде подарък за рожден ден; подарък за имен ден; подарък, защото е отново понеделник и е време за ранно ставане; подарък, защото искаме да подарим малко топлина… Както се казва — важен е жестът.

На пазара има доста интересни и с нестандартни форми чаши за кафе – чаша във форма на сърце, наклонена чаша, разлята чаша, висока чаша, чаши с различни декорации.

Ако имаме желание и време може и сами да декорираме една най-обикновена чаша за кафе и да я превърнем в лична чаша за кафе.

Какво ви е необходимо за направата на картички с кафе?
Само подръчни материали:
Необходими са ви няколко зрънца ароматно кафе;
Подходящи картони – Ако сте еко и икономично настроени можете да давате втори, че и трети живот на предметите около себе си. В случая спокойно можете да използвате амбалажна хартия или хартия от стари опаковъчни пликчета.
Перфоратори – изключително популярни напоследък при ръчно правените картички. Улесняват работата, защото изрязват в желаните перфектни форми. От там нататък ви трябва събуждаща идея, която да събере всички тези елементи в едно – най-лесно е чаша с кафе или ограда с цъфнали кафени зрънца. Оградата е от метла, но може да бъде и от клечки за зъби, клончета и други.

Източник: az-jenata.bg/article/10423/Kafe-na-zarna-podarak,-prosto-taka

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 1 041 пъти