Внимавай какво си пожелаваш! – само за хора с непоправимо чувство за хумор. Не е препоръчително за песимисти…

новогодишни пожелания

1. Новата година ще ви донесе много нови емоции – Пийте си редовно валериана.

2. Ще намерите нещо, загубено отдавна – Вероятно сивия ви чорап, който изчезна мистериозно при последното почистване преди три месеца.

3. Нов член или членове на семейството – Не се притеснявайте, вече има съвременни препарати против различните видове въшки.

4. Ще постигнете отдавна поставена цел – Помнете, че отслабването трябва да става бавно и постепенно.

5. Посрещате Новата година със смесени чувства – жената признава, че си пада по сестра ви. Хубавата новина е, че любовницата ви е бременна и то с близнаци. На печелившите – честито!

6. Отдавна забравени познати ще ви се обадят и недвусмислено ще напомнят за себе си – Вие откога не сте си плащали данъците??

7. Поради преяждане със сарми по Коледа има опасност Новата година да изтече неусетно – Спрете диарията преди тя да ви спре!

8. Окончателно ще се простите с нещо любимо, но това ще е за добро – Признайте, че тоталната липса на коса ще ви спести парите за боядисване всеки месец.

9. Година е добра във всички отношения, но най-вече в здравословен аспект – Към февруари успешно ще се отървете от гъбичките.

10. Плодородие и пълна с живот къща – Мишките раждат по няколко пъти годишно, своевременно викнете фирма за изтребване на гризачите.

11. Нови запознанства с противоположния пол ще донесат промяна и разнообразие в живота ви – Кожно-венерологичният кабинет ще се окаже често посещавано място

12. Новата година обещава засилен вътрешен живот – Лекарството за глисти се нарича декарис и се купува без рецепта.

13. През Новата година нови хора ще изпълнят живота ти с близост – Медиите отдавна тръбят, че затворите са претъпкани, но засега мерки не са предприети.

14. През 2013-та ще виждате нещата под различен ъгъл – Астигматизмът ви се засилва

Новогодишния пакет върви с чифт розови очила – най-модерния цвят на годината нюанс Орлов нокът.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!