ОВЕН (21.03. – 20.04.) Жената овен е страстна. Ако е достатъчно впечатлена желанието й се запалва веднага . Не се страхувай, ако си плах, остави я да те води. Харесва да си играят с косата й да я целуват и докосват по устните и изобщо по лицето и главата.

ТЕЛЕЦ (21.04. – 21.05.)
Жената телец обича да обмисля нещата. Тя обича успелите мъже. Не очаквай да я впечатлиш с гол романтизъм. Покажи и постиженията си и й гарантирай сигурност.Не се опитвай  да насилиш момента, защото нищо няма да постигнеш по този начин. Най-чувствителното място на представителите на зодия Телец, това е вратът. Нежните целувки по шията ще я доведат до върховна възбуда.

БЛИЗНАЦИ (22.05. – 21.06.)
Близнаците са общителни.Изглеждат лекомислени и непостоянни. Но всъщност са пресметливи, а интереса може да е просто любознателност и любезност. С интерес разговарят за нови техники, но всъщност да традиционни в леглото.
Държат на външния вид и добрите обноски.Дланите и най-вече ръцете са най-ерогенните зони на двойствения знак.

РАК (22.06. – 22.07.)
Много ревниви и обсебващи. Създават уют и романтика, но на цената на безвъзвратно обвързване.Привлича ги солидността на партньора и способноста да създаде пълноценно семейство. Често са дребнави.
Ако ги засегнеш, могат да станат и коварни.Най-чувствителната зона са гърдите.

ЛЪВ (23.07. – 23.08.)
Избраникът трябва да е НАЙ по всички параграфи: външност, характер, положение в обществото. Ще се наложи да доказваш чувствата си упорито. Лъвицата е уверена
и обича да е забелязвана. Тя не се оплаква, горда и предпочита да се справя сама с нещата. Трябва да си силен, но да се оставяш да те води.Не тя ще е твоя, а ти ще си неин.Най-чувствителното им място е гърбът.

ДЕВА (24.08. – 23.09.)
Жената Дева обича реда. Тя очаква без метафори направо да и кажеш че я обичаш. И да и го повтаряш всеки ден, сутрин обед и вечер.
И въпреки името на зодията си най-добре от всички владее различни сексуални техники, след като преодолее неопитността си.Най-чувствителната зона от тялото им е коремът. Лекото нежно докосване с език или пръсти в областта около пъпа, както и целувките в тази област ще ги доведе до върховна възбуда.

ВЕЗНИ (24.09. – 23.10.)
Жената,родена под знака иска да се харесва на всички. Сексът и флиртът са съвсем различни неща за нея. При избора на постоянен партньор Везните са много взискателни.
Трябва да усетят нещо специално за да вземат съдбоностно решение. Харесват силните мъже, но грижовни и романтични мъже. Най-чувствителното им място е долната част на гърба и дупето.

СКОРПИОН (24.10. – 22.11.)
Скорпионките са с възвишеният дух и страстна натура. Те са сексапилни но и жестоки. Искат всичко: слава, пари и власт.Не правят секс, а любов и то със сериозен партньор.
Много са страстни и обичат еротични игри. Ако смяташ да я покориш за мимолетно изживяване, по-добре стой на страна, също така и ако не може да я потопиш в разкош.Най-чувствителната част от тялото на Скорпионите е областта около гениталиите.

СТРЕЛЕЦ (23.11. – 21.12.)
Жената Стрелец гледа не право в целта.Ако в далечното бъдеще не вижда нищо интересно, няма да насочи стрелите си към теб. Тя е елегантна и атлетична-същинска амазонка.
Еротиката й се възбужда от приключения в нови екзотични места. Не обича лесните неща, затова трябва непрекъснато да й се предлагат загадъчни изненади.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01.)
Консервативни и затворени. Едва в зрелостта си разкриват своята чувственост.Жената под този знак е Отговорна и грижовна.

ВОДОЛЕЙ (21.01. – 19.02.)
Не е достатъчно да си привлекателен физически. Трябва да те чувства Приятел и Съмишленик и да си уникален. Тя е екстравагантна,обича свободата си, но обича да контролира партньора си.
Проявяват склонност към феминизъм и нетрадиционни форми на секс.

РИБИ (20.02. – 20.03.)
С жената, родена под знака на Рибите, може да се почувствате като наркоман. В нея може да се потопите като в топла вана, и да забравите за всичко на този свят.
Специфична ерогенна зона са ходилата.Предпочитат да са водени. Така се избавят от грижите и безпокойствата, свързани с отговорността за инициативата.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!