Warning: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/utrobgbi/public_html/info/wp-content/plugins/valutni-kursove/valutni-kursove.php on line 75

Warning: file_get_contents(http://cdn.wms-tools.com/bnb.php?v=unk): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/utrobgbi/public_html/info/wp-content/plugins/valutni-kursove/valutni-kursove.php on line 75
Справочник » Национален детски фолклорен конкурс „Диньо Маринов“ – Варна
Днес » концерти, Събития

Национален детски фолклорен конкурс „Диньо Маринов“ – Варна

публикувано от:  на март 27, 2012 няма коментари
Национален детски фолклорен конкурс "Диньо Маринов" - Варна

Национален детски фолклорен конкурс "Диньо Маринов" - Варна

На 30 март 2012г. от 10:00ч . в Концертната зала на Младежкия дом ще се проведе официалното откриване на ХVIII Национален детски фолклорен конкурс „Диньо Маринов“ – Варна, 2012 г. за изпълнители на народна музика: певци, инструменталисти, камерни вокални и инструментални групи, народни хорове, оркестри и ансамбли.

Конкурсната програма е на 30 (10:30 часа) и 31 март (09:00 часа) 2012г. в Младежкия дом и на 01 април 2012г. в Пленарна зала на Община Варна. Галаконцертът на наградените ще се проведе на 01 април 2012 г. от 14.00 ч. в Пленарна зала на Община Варна.

Целта на конкурса е да издирва и популяризира млади таланти, да утвърждава и приобщава младото поколение към традиционната българска култура. Участниците ще се състезават в три категории и пет раздела: певци, инструменталисти, камерни вокални и инструментални групи, народни хорове, оркестри и ансамбли.


Статията е прочетена 1 пъти


Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.


Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


 

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!