Лято, слънце … и море … Време е за почивка в красиви, стилни и удобни бански костюми. Модните дизайнери представят идеите си за това лятно плажно облекло и оставят избора на Вас, а той е огромен… от класическото черно и бяло до ярките цветове и крещящи тонове.

Освен с  бански и хавлия обаче, е  добре да се запасите и с  добър  слънцезащитен продукт, така че кожата ви да е защитена от вредното влияние на слънцето. Ето и няколко правила, с които е препоръчително да се съобразявате, за да се предпазите от изгаряния:

1. Избягвайте излагането на слънце поне между 11 и 15 часа. Това вреди не само на кожата, но и на цялото ви здравословно състояние;

2. Използвайте слънцезащитен лосион най-малко с фактор 15. Използвайте слънцезащитен лосион, който предпазва от UVA и UVB лъчите едновременно;

3. Нанасяйте на суха и незагрята кожа, за да позволите на продукта да образува защитен филм върху кожата и да я предпази. Ако кожата е влажна и затоплена, порите са отворени и може да се предизвика обрив;

4. Нанасяйте си от избрания от вас продукт не само, когато сте на плаж, а по всяко време, когато ще излагате  кожата си на слънце за по-дълго време.

5. Внимавайте какъв бански ще носите – модерните твърде сложно декорирани бански, ще се запечатат върху вашето тяло за месеци напред.

Освен всичко друго се заредете и с много слънчево настроение, за да си прекарате една пълноценна и запомняща се почивка до морето!!!

Ето хита на сезона: Бански прозрачен за слънцето Слънчево тату

Къс лятна коприна

История на банския

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 560 пъти