Като се огледа един мъж на плажа, ще забележи красивите дами. Но красотата е нещо относително, всеки мъж харесва различен тип жени. Какви типове дами, привличат вниманието на плажа?момичета на плажа

Звезда

Тя е суетна и обича да блести, облечена е с бански, по последна мода. Има атрактивно поведение. Често сменя позата си, за да привлича внимание. Разхожда се елегантно по брега. Носи тъмни очила, за да може незабелязано да гледа, кой я наблюдава. Тя се зарежда от вниманието на публиката повече, от колкото от слънчевите лъчи. Доста разпространен тип.

Пясъчен Ангел

Нежно създание, което ефирно „прелита” над пясъка, като едва стъпва по него. Абсолютно невинно поведение на момиче, създаващо усещане за красота и доброта. Рядък тип, но ако човек има късмет, може да я срещне.

Морска сирена

Божествено красива, грациозно се движи из плажа, потапя се във водата, плува, отмята мокри коси и сластно излиза от водата, разпръсквайки водни капки, на които рядко някой ще се ядоса. Тя изпитва удоволствие от плажа и морето. Поведението и е по-скоро инстинктивно, отколкото преднамерено. Среща се понякога.

Изкусителка

Тя е там, за да съблазнява. Дали само ще флиртува или има за цел да си тръгне от плажа, с уловен шаран, зависи от избора и настроението й. Всичко в нея излъчва сексуалност и във външния й вид и в поведението. Тя вероятно няма да откаже, да я намажат с плажно масло, а често сама отправя подобна молба, към избраника си.

Монокини

Тя е само, с едва забележими прашки. Има перфектно тяло, с чудесен загар. Не изглежда да търси внимание и поглежда с досада, желаещите да я намажат с плажно масло. Не, че не се радва на внимание, просто не е на плажа заради него. Тя харесва себе си и няма нужда от доказателства за това. Често е студена и безразлична натура, харесва уединението и застила хавлията си далеч от брега, където има по-малко хора. На всеки плаж има поне една дама от този тип, а често са по няколко.

Палави русалки

Това са група девойки, които често се смеят, незнайно на какво. Вероятно говорят за момчета. В повечето случаи са срамежливи и нямат никакви особени намерения.

Интелектуалка

Разбира се, ще я познаете по книгата, която не е любовен роман. Тя обича усамотение и би откликнала, само при изключително интелектуален подход. На плажа е за да съчетае придобиването на тен, с приятно четиво.

Обикновени жени

Всички останали, които не изпъкват с нищо особено. Независимо колко пари са похарчили за модерен бански и как се опитва или не се опитват да изглеждат, те остават незабележими.

Разбира се това разглеждане на основните типове дами на плажа е само условно. Интересните жени могат да бъдат смесица от споменатите видове. Всяка жена трябва добре да се познава, да се приеме и ако е възможно да подобри свои външни или вътрешни качества.

Й. Богомилова

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!