Рискувайте с по-къса прическа
Рискувайте с по-къса прическа

Знаете ли, че можете да постигнете чудеса с няколко сантиметра по-къса коса… Решете се и рискувайте да бъдете с по-къса прическа.

Ако сте занемарили косата си и единствената грижа, която полагате за нея е да я срешете, то е наложително да се посъветвате с фризьор.

Понякога по-късата коса може да се превърне в новия ви стил без дори да разберете, защото тя е модерна, дръзка и красива. По-късата коса може да придаде по-зрял и изискан вид на всяка жена, която е готова да рискува.

Има немалко примери за прически на дами, които са се разделили с повече от 10 сантиметра от дължината на косата си за да получат прекрасни фризури.

Разбира се, по-късата коса има и други предимства освен дръзкия си и артистичен вид. Например по този начин оформянето и е много по-лесно. Освен това изглежда по-жива, сияйна и здрава.

Тук не става въпрос за късите прически в момчешки стил, а за онова подкъсяване на безформената и нацъфтяла коса, което кара косата ви да сияе. Дори косата ви да не е дълга като на някоя приказна принцеса, с модерната си прическа също може да си придадете сексапилен вид.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 284 пъти