Как си представяте идеалната кухня? Търсите ли обзавеждане в класически стил и ретро визия или предпочитате модерни и интересни дизайни на мебелите? Сред кухните на „Мебели Венус“ ще откриете страхотни решения за вашата трапезария и кухня, съобразени изцяло с вашите предпочитания, вкус и нужди. Защо си заслужава да изберете „Мебели Венус“ – всичко за кухня и трапезария?

  • Практичност и удобство
  • Качество и издръжливост
  • Атрактивни дизайни
  • Възможност за комбиниране на различни модули и избор на размери, с които ще постигнете оптимално усвояване на пространството
  • Хармоничност и завършен вид на интериора

Клиентите на мебелната къща могат да избират сред модулни кухни, завършени цялостни комплекти и кухни от масив. Предлагат се и редица аксесоари и допълнения в обзавеждането на кухнята и трапезарията, като смесители и мивки.

Завършените комплекти кухни осигуряват най-бързото и евтино решение за обзавеждане на кухнята. Изборът от ъглови и малки кухни ви дава възможността да откриете най-подходящото решение за разположение на кухненските шкафове, мивки и уреди в стаите. Всяка конфигурация съдържа разнообразие от шкафове в горната и долната част на кухнята. Всеки комплект се отличава с интересна визия и съчетание от цветове. Предлагат се както изчистени дизайни в светли цветови гами, така и по-модерни кухни  с атрактивни декоративни профили, ярки цветове и т.н.

Кухненски комплект Версаче
Кухненски комплект Версаче

Затруднявате ли се да изберете конфигурация от шкафове за помещение с много малки размери? При „Мебели Венус“ има подходящи решения за всяка кухня, от най-малките кухненски боксове до просторните кухни с трапезарии.

Модулните кухни са сред най-предпочитаните мебели на фирмата. Клиентите имат възможността да изберат собствена комбинация от шкафове и аксесоари, с перфектно разположение в помещението, за да се постигне красив интериор и практичност на мебелите.

Кухните от масив на „Мебели Венус“ са изработени от висококачествена иглолистна дървесина. Модулите впечатляват с отлично качество и устойчивост. Предлагат се конфигурации и модули в естествени цветове. Кухните от масив са кухни за ценителите на класическите стилове и дизайн на мебелите, които придават уют и ретро визия на интериора.

Клиентите имат разнообразен избор от кухненски шкафове с рафтове, декоративен профил, ъглови, с витрина и т.н., за да съчетаят мебелите в перфектната кухня.  С „Мебели Венус“ лесно ще се справите с предизвикателството да обзаведете трапезарията и кухнята в тон със стила на интериора в дома, в унисон с цветовата гама и светлината в помещението.

Удобството е приоритет в дизайна на мебелите. В кухните на „Мебели Венус“ готвенето ще се превърне в приятно изживяване, а трапезарията ще бъде истински магнит за вашите гости, защото всеки ще се чувства уютно.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 276 пъти