Мода и танци очароваха посетители на Bar MOOD city life, град Варна на 03.12.2011  г. с уникално модно – шоу с манекените и танцьорите на МА „Пауър Подиум“ – с хореограф Красимир Недялков, който ни разказа повече за идеята на постановката:

„Шоуто се казва Fashion Dance Night, което означава съчетаване на мода с танци. Намираме в клуб, където има много млади хора и искаме да им представим младежка мода, затова в ревюто са включени Jennyfer – това е френска марка, която има много екстравагантни тоалети и са много подходящи за дискотека, клубове. Другата дизайнерка с изключително екстравагантна колекция е Гого, показваме също и бельо Za-za, показваме й колекция на sexwell с много премерена еротика, не изпадаме в крайности и Радина Томова – това е една млада дизайнерка, която е с наистина индивидуален почерк и е много различна. Това, което прави тя на мен ми харесва много и съм почитател на нейните неща. Ще бъде показана и една част от моя колекция. Освен тези дефилета, ще има и танцова част, която ще бъде съчетана в паузите.“

Парис казва, че „Единственото правило е да не бъдеш скучен и да се обличаш симпатично, където и да отидеш. Животът е прекалено кратък за да се вписваш в тълпата.”, това важи и за Радина Томова и дрехите, които твори. Ето какво сподели тя за себе си, нещата, които я вдъхновяват и бъдещите си планове в интервю за www.utro.bg :

Разкажете повече за себе си?

  • Моден дизайнер съм, занимавам се с това от една година, съвместно със Соня Лазарова. Ние сами правим нещата, ние ги измисляме.

Кое ви вдъхновява да творите?

  • Вдъхновява ни различието. Искаме хората да носят различни неща и да се гордеят с това, че носят едно единствено нещо, което е само тяхно – харесали са го и са си го взели.

Според вас в България вече успява ли да се наложи именно това различното в модата?

  • Мисля, че почва да се налага.

Представяли ли сте ваши модели по ревюта в чужбина?

  • Не, все още не съм, но се надявам един ден и това да се случи.

Пожелавам ви го, благодаря за интервюто!

К. Герчева, Декември 2011

Снимки: Мартин Дралчев

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Статията е прочетена 678 пъти