Днес социалните мрежи разпространяват бързо всяка попаднала в тях информация. Често това са смешни ситуации, клюки и други неща без стойност. Но хубавите новини макар по-рядко, също могат мигновено да се разпространят и да докоснат сърцата на много хора.

Дете прегръща разносвач на пицаДетето на Линдзи Шийли прегръща разносвача на пица

 

Тази история е от тях. Тя започва съвсем обикновено, но има неочаквано развитие. Една вечер, Линдзи Шийли поръчала пица. До тук нищо необичайно, безброй хора по света обичат и си поръчват пица.

Когато доставчикът пристигнал тя взела и платила пицата, и в този момент на верандата дотичало малкото ѝ момче. Подминавайки вкусната и ароматна пица, то догонило доставчика.

Гушкайки мечето си в лявата ръка, то протегнало дясната за топла прегръдка. Приятно изненаданият мъж веднага откликнал на неочаквания детски жест. После заедно с учудената майка то се прибрало в къщи.

Линдзи попитала синът си защо го е направил, а той отговорил, че просто така го е почувствал. Майката решила да свали кадрите със случката от камерата, снимаща пред къщата и да пусне случката в социалните мрежи.

Видеото бързо станало популярно, а не след дълго един мъж споделил коментар:

„Аз съм доставчикът на пицата. Може ли да споделя този красив момент и на моята стена?“

Линдзи се съгласила. След време решила да погледне в профила му, защото била любопитна, как той ще представи случката. Това, което прочела я шокирало.

От профила разбрала, че достачикът на пица съвсем скоро е загубил дъщеря си, а в текста над случката с малкия Коен бил описал, как учел дъщеря си за силата на прегръдката. Тя билa техен ритуал, откакто била малко момиченце. Сълзите и напирали, но когато прочела следващите думи се разплакала. Мъжът бил написал:

„Почувствах, че прегръдката на този сладък мъник, ми бе подарък от Господ и от моето ангелче, което е сега при Него.“

Та това е чудо. Или доказателство, че децата са малки ангелчета, които усещат невидимото, и реагират спонтанно и искренно.

Така една съвсем обикновена история, свързала емоционално много хора. Не само преките участници в случката, но и всеки, до когото тя достига, става съпричастен на тази трогателна история. Не история а чудо!

Вижте видеото, как детето на Линдзи Шийли неочаквано изтичва и прегръща разносвача на пица

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

==
==