Всеки един зодиакален знак си има девиз,  който е водеща мисъл в живота му. И ако искат да имат добри отношения с другите трябва малко да се променят.

Овен –  Овенът е воден от девиза си „Аз съм“. Първо преценява  какво  ще получи в една връзка, а след това какво може да даде. Той трябва да научи да се доверява.

Телец – Неговият девиз  е „Аз притежавам“. На телеца е нужно да се научи на търпение.

Близнаци – Тяхното мото е „Аз знам как“. Те се опитват да обмислят и а контролират. Трябва да разберат, че не всичко подлежи на техен, контрол и трябва да се научат да се отдават.

Рак „Аз чувствам“ е тяхното мото в живота. Те искат да всяко нещо с всичките си сетива. Трябва да се научат да дават повече свобода на другия.

Лъв –  Гордият твърди  „Аз мога“. Смята, че  има способности за всичко.  Лъвът трябва да се научи на смирение.

Дева – Тяхното мото е „Аз анализирам“. Девата анализира всичко до дребнавост. Трябва да се научи да бъде по-смела.

Везни – Логично е девизът им е „Колебая се“. Нека се нучат да избират, и да не търсят абсолютната сигурност.

Скорпион – Той казва „Аз  искам“. Скорпионът трябва да се научи на търпение, да даде свобода на другия да направи своя избор.

Стрелец „Аз виждам“. Но вижда само напред.  Движенето го тласка напред, но трябва да се научи и да се спира и на повече откровеност.

Козирог – „Аз действам“. Целеустремен в  егоцентризма си, той трябва да се научи да обича и прощава.

Водолей –  Водолея казва „Аз знам“, и умее да манипулира другите, понякога и безкористно. Често учи другите. За него е нужно да се довери на интуицията си.

Риби – Техният девиз е „Аз вярвам.“ Трябва да се научат да бъдат щастливи, когато се жертват, защото за тях е необходина потребност да се отдават.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!