Тайни » Общуването, Символите

Погледни ме в очите

публикувано от:  на юни 1, 2010 2 коментара

Очите са прозорци към душата ни. Когато искаме да разберем истината ли ни казва някой, държим да ни гледа в очите. Те разкриват емоциите ни. Погледи като мълния, пожар, покорство, хипноза или ярост. Погледни ме в очите и чети във мен. Но дали цветът на очите, говори, дали разкрива някаква информация?eue_color

Кафявите очи са смятани за най-притегателните. Хората кафяви очи са загадъчни, страстни и интелигентни. Те са предани приятели, спокойни, решителни, целенасочени и уравновесени. Това са повече хора на действията, отколкото на думите, въпреки че са мечтатели. Методично и обмислено, на етапи постигат целите си. Сред тях има доста хора на науката и въобще представители на интелектуалния труд.

черни очи

Черните очи имат магическа сила, способна да влияе на съдбата. Страстни, чувствителни, огнени. Избухливи, често стигат до конфликти дори с близки хора, който имат най-искрени и добросърдечни намерения спрямо тях. Те приемат любовта и секса като неизменно единство, но са ревнивии твърде настойчиви в желанията си. Предпочитат самостоятелна работа без началници и често имат проблеми с закона.

Смятало се е че хората със зелени очи, нощем се превръщат в котки и извършват всякакви тъмни дела. Много невинни красавици са били изгорени в огъня заради зелените си очи! Всъщност най-талантливите хипнотизатори са именно зеленооки. С погледа си манипулират околните. Те са изключително пробивни хора, надарени с блестящи способности. Умът им е остър, като бръснач и светкавично се ориентират във всяка обстановка. Имат труден характер и рядко уважават авторитети. Сексът за тях е още една дисциплина от всички други, при който не са на техническа висота. В любовта са студени.

Притежателите на  сиви очи будят тревога, тъй като е много трудно да се разбере какво му е на душата на човека, те сякаш пронизват и дълбаят в теб. Хората със сиви очи са амбициозни и властни.

Сините очи са на хора притежаващи покорност и доброта. Но и решителност и упоритост. Характерът им е открит, прям Те са общителни и обаятелни.

euesХората с пъстри очи са добродушни, веселяци, симпатяги. Често са шегаджии и тарикати. Но са добри съпрузи и родители, а в любовта са на първо място приятели. Не са егоистични и винаги ще направят услуга на всекиму. Способни и ценени в работата, често са безсъвестно използвани от началници и близки хора. Динамични натури, творчески и импулсивни, не признаващи граници.

Статистика:- кафяви(най-много), сини(вторите по разпространеност), зелени(едва 1-2% от населението на света), жълтеникави, сиви(слаби оттенъци на синьо), смесени/лешникови – такива, които се изменят и са смеска между няколко цвята, червени/виолетови(албинос)…

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!
Етикети:

==========
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!


  1. Габриела says on: 28 февруари 2011 at 20:25

    ееха…моите очи са кафеви,винаги съм искала да съм със зелени очи но след това което прочетох…:S

    имам една приятелка с бели очи!
    нищо не пише за белите очи!

  2. мари says on: 28 юни 2012 at 18:18

    аз съм с пъстри очи.аз съм искала да имам сими очи


Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!