ПОНЕДЕЛНИК – Луната властва над този ден и на нея се дължат променливите настроения. Нищо, че е начало на седмицата по-добре да не е начало на нови начинания. В понеделкик по-добре се занимавайте с руттинни работи.
Хората, родени в понеделник, са склонни към колебливо тегло, капризни и упорити, но често се поддават на чуждо влияни. Отзивчиви, ласкави и чувствителни. Ако искате да завоювате разположението им, независимо дали става дума за мъж или жена, не ги притискайте, стимулирайте ги с неща, които обичат. Лунните хора предпочитат познатата обстановка, тя им дава сигурност. Не са твърде активни.

ВТОРНИК – Родените във вторник са под знака на Марс. Тез са избухливи, обичат да командват, имат твърд характер и избират за себе си такава работа, която изисква повече активност и енергия. Те са непридвидими в постъпките си и обичат ярките впечатления. Мъжете в отношенията са егоистично настроени, а жените, които са родени във вторник, се стремят да си намерят партньор, който притежава качествата на Марс, които да ги води. Какво предрича вторник в професионално отношение? В този ден е възможно да се появи работа, която изисква максимум физически усилия.. Ако сте миролюбив човек, оставете вторник за разбор, в този ден всичко трябва да се изясни.

СРЯДА – Сряда е най-хубавия ден на седмицата. Меркурий – бързоногият посланик на боговете, дарява своите с остър език, пъргава мисъл, умения в търговските операции и склонност към дейности, които изискват сръчни ръце. В живота и любовта тези хора са твърде мобилни и комуникабелни: имат много познати, планове, идеи. Дори в леглото те са склонни към експерименти и не могат да се ограничат само с един партньор, та нали сексът за тях е забавление – тук те не признават никакви предразсъдъци.
В сряда не планирайте преговори, срещи, пътувания – макар и плодотворен, този ден е твърде пренатоварен. След работа разпуснете.

ЧЕТВЪРТЪК – Хората, отнасящи се много сериозно към семейството, разбира се са онези, които са родени в четвъртък – денят на Юпитер. От  родените в четвъртък излизали прекрасни законодатели и  чиновници. Хората на Юпитер предизвикват уважение и привличат с достолепието си, но могат да се окажат и високомерни и самоуверени, макар че винаги се стараят да бъдат справедливи. Те обичат добрата храна, сексът също им носи удоволствие – правят го бавно и се стараят и тук да не уронят достойнството си. Спокойно се отнасят към нововъведенията и не бързат да ги приемат. Обичат да пътешестват и да правят любов на открито сред природата или на необичайни места.
Четвъртък е деня за отдавна отлагани работи.

ПЕТЪК – Петък е денят на Венера – покровителка на любовта и изкуството. Преди уикенда ви се иска да пофлиртувате. Тази склонност е присъща за хората, родени в петък, през целия им живот: те са обаятелни, вежливи, ласкави, обичат сладките неща, ценят  външната красота – копринени чаршафи, мека светлина, те обичат масаж, дългите любовни игри, в които предпочитат пасивната роля. Красивият им глас, артистичността им ги води към работа в сферата на естетиката, изкуството и любовта.
В петък е денят в който успех имат неща за, които е нужно обаяние.  Този ден е подходящ за запознанства и срещи. За концерт, театър или изложба или хубаво заведение.

СЪБОТА– Сатурн е много сериозна планета, тя отговаря за събота. В този ден се раждат философи, учени, учители – хора, отнасящи се сериозно към всичко, което става в тях и около тях. И дори ако този човек е обикновен – вие винаги може да разчитате на него, той няма да ви изостави в беда. За хората на Сатурн, брачните вериги са свещени, те не се влюбват от пръв поглед, контролират чувствата си.. Със секс започват да се занимават по-късно от другите,  той не играе решаваща роля за тях. Непристъпността на родения в събота може да рухне само когато му дадете да разбере, че той може да е сигурен във вас и че вашите чувства са проверени. Тогава чак се проявяват с  импулсивност и ярка чувственост.
Събота е почивен ден, но по-добре не организирайте големи празнувания. В краен случай, съберете се с приятели-съмишленици и поговорете за нещо сериозно, по-добре без силни питиета. Струва си сутринта да се занимавате с ред и чистота.. Най-добрия ден е и за усвояване на нови познания.!

НЕДЕЛЯ – истинският почивен ден. Слънцето е което грее над хората родени в неделя. . Дори ако е “облачно и дъждовно”, са най-щастливите от всички, родени в другите дни на седмицата. В древността такива хора дори не насочвали към определена професия, защото те се справят успешно с много неща. Творческият подход на “слънчевите” хора винаги им помага, той им заменя, например чувствителността на “понеделника” и гъвкавия ум на “срядата”. В любовта при тях всичко избухва и сияе като фойерверк, а и в другите свои дейности те са непредсказуеми.
Постарайте се правилно да използвате бликналото в този ден вдъхновение. Неделя е денят на големите планове и оригинални решения на наболели проблеми.

Ако не знаете какъв ден е бил рождения ви можете да проверите във Вечния календар>>

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!