Професионалния успех е съвкупност от личните и общите влияния на звездите над него. Ако нашите действия са в хармония с тях, успехът ще е логичния резултат. Ако сме избрали професията си според личните знаци, ето как и някои от общите могат да повлиаят за дадено начинание, в случая седмичния цикъл:

Понеделник
В този тежък във всяко отношение ден можете да разчитате на успех при работодателя, ако изглеждате уравновесени, спокойни, без резки движения,
разговаряте с тих глас, облечени сте в светли дрехи. Много важно е да покажете, че умеете да се разбирате с хората и, че притежавате тънка душевна организация.
Всичко това е необходимо да се покаже заради това, че покровителка на понеделник е Луната, а тя е планета на нежността и спокойствието. Освен това,
Луната отговаря за дома, семейството, възпитанието и предразполага към милосърдие.
Затова в понеделник не трябва да дразните околните и потенциалния ви началник с пъстри, ярки дрехи и висок глас.
Понеделник е най-успешен за намиране на работа свързана с възпитание на децата, медицински и благотворителни учреждения, там, където се работи с хора, а също така и в домакинствата.

Вторник
Този ден е покровителствен от Марс. Марс покровителства всичко ясно, точно, рязко, определено и… ярко. Затова трябва да се облечете по-ярко, желателно е в облеклото ви да присъства и нещо червено. И вървете само тогава, ако сте уверени в себе си, защото в този ден е еднаква вероятността да ви приемат веднага на работа, но и по същия начин рязко, без всякакви обяснения за причините, да ви откажат.
За да не получите отказ, обяснявайте бързо, кратко, без излишна задушевност. Покажете, че сте делови човек и сте способен да вникнете в същността на нещата.
Тъй както Марс е носител на войнственото начало, в този ден най-лесно се устройват на работа военните,робжто сврзана с режещи инструменти, в нови или рискови дейности.

Сряда
Покровител на този ден е Меркурий, благоразположен към младите, мислещите и ясно изразяващи своите мисли хора.
Затова в този ден се облечете с пуловер, джинси, маратонки, говорете много и желателно е със сложни фрази, зад които изглеждате умен човек. Постарайте се да изглеждате и по-млад.
Меркурий е бог на търговията, и в сряда най-лесно от всички се устройват на работа именно в тази област, но на този ден много хора стават жертва на финансови машинации.

Четвъртък
Покровител на този ден е планетата Юпитер. Тя е благосклонна към образованието, пътешествията, пътуване в чужди страни. Ако владеете чужди езици, имате висше образование,
мечтаете за кариера, свързана с чужбина и перспективна работа, то смело можете да търсите в четвъртък.
В този ден можете да бъдете скромно, непретенциозно облечени, но е важно да покажете на работодателя своите знания и намерения,
да успеете да разкриете своето вътрешно съдържание. Покажете, че сте готови за постоянно самообразоване, за дълготрайно сътрудничество,
разширяване дейността на фирмата, и вие няма да имате конкуренти.

Петък
Планетата покровителка на петък е Венера, благоразположена към жените и красотата. Именно поради това жените, отделящи особено внимание на своята външност, към дрехите и аксесоарите, умеещи добре и красиво да говорят, могат със сигурност да разчитат на започване на работа. Не пропускайте шанса си! Но и мъжете, които са добре облечени и проявяват красноречие имат шанс на интервю за започване на работа.
Именно този ден на Венера е благоприятен за устройване на работа в цветарски магазини или дизайнерски центрове. Успешен е и за хората с творчески професии и с добър вкус.

Събота
Този ден се намира под влияние на планетата Сатурн, която се слави като планета-ограничител, отговаряща за законите и недвижимите имоти. За да разчитате на успех по време на събеседването трябва да се облечете строго, в класически стил без всякакви украшения. И в думите си трябва да бъдете сдържани, и в поведението – никакви излишни движения: влязъл – седнал, станал – излязъл. Не приемайте покана за чай или кафе – ще бъдете „зачеркнат“ завинаги.
В този ден, ако спазвате тези препоръки, ще имат шанс да получите управляваща длъжност или да се устроите на работа с недвижими имоти.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!